Niezłe, przyjechałbym dla samej żaglówkiale niestety w tym terminie będę już na innym zlocie
ale przydały by się koszta tak dla pozostałych.
Niezłe, przyjechałbym dla samej żaglówkiale niestety w tym terminie będę już na innym zlocie
ale przydały by się koszta tak dla pozostałych.
Może nawet swoją przyjechać. Chętnie bym oko zawiesił, fajne są lancie. Na czwarte auto może właśnie lancię sobie sprawię![]()
Jasne ze tak
Jak będzie Brera i żona będzie się mogła nią przejechać to na chwilę mogę wpaśćBo z tego co widzę spotkania nie kolidują ze sobą.
Jeżeli chodzi o koszta to w tej chwili zakładam 20zł od samochodu. Jeżeli będzie więcej zdecydowanych , założę osobny temat z dokładnym opisem , fotkami miejsca spotkania i atrakcji oraz listą obecności.
Niestety gdyby była brera to moja żona by nią jeździłaheheheh ale będzie mnóstwo innych alf. W ubiegłym roku żonka poszalała giuliettą i była usatysfakcjonowana. Przyjedź na nocleg bo najlepsza integracja jest wieczorem i nie mam tu na myśli napoi tylko można spokojnie pogadać, wyluzować. A ciągu dnia to objazdówka.
grodek fajny pomysł z tą integracją nad jeziorem. Miejscówka jest super no i będą dodatkowe atrakcje. Je chętnie pojawiłbym się na takim zlocie. Najlepiej załóż nowy temat bo tytuł tego tematu może być mylący. Tam podaj wszystkie szczegóły odnośnie zlotu i koszta.
no to ok.... ja się pisze na spota na 24 czerwiec![]()
Sie pisze oczywiscie.
Odnośnik do spotkania w Rybniku ---> http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post892511