Nie bardzo widać gdzie ten mankament. Masz na myśli podwiniętą uszczczelkę ramki drzwi tylnych? Chyba że chodzi ci o to że profil dolnej części uszczelki szyby wystaje bardziej na zwenątrz od uszczelki drzwi
Printable View
oczywiście że widać - źle wklejona szyba i sterczy "parapecik" - nie trzyma linii z drzwiami !!!
Dokładnie. Chodzi o ostatnie zdjęcie gdzie linia tej gumowej uszczelki nie jest zachowana. Po drugiej stronie gdzie nie było robione jest idealnie.
Możesz wkleić zdjęcia prawej strony?
Prosze bardzo.
Załącznik 58140 Załącznik 58141
Hmmm, wielkiej różnicy to wg mnie nie ma...ale jak Ciebie razi to jedź i reklamuj. (Mam podobną sytuację z maską - nie bita, sprawdzana, a lewa szczelina jest węższa od prawej - ponoć ten "typ tak ma, że ma niespasowane elementy" powiedział z uśmieszkiem Pan w ASO)
Aha i ten biały kolor się pięknie prezentuje
No wygląda pięknie, co do tej uszczelki, to jak powyżej, jeśli Ci wadzi to reklamuj. BTW czyżby jakiś gołąb ochrzcił Ci Alfę, która dostała drugie życie? :)
Pozdrawiam.
- Rafał
hahaha alces chyba faktycznie na szczescie poleciala bomba od golabka:).Ja nie widze roznicy pomiedzy lewa i prawa strona a jezeli juz jest to naprawde musi byc minimalna
Niejeden mi zrobił chrzciny :)
A co do szyby to na zdjęciach zdecydowanie lepiej wychodzi niz jest rzeczywiście. Różnica jest. Podjade i zobaczymy co powiedzą.
czyli co?auto po spotkaniu z tramwajem a wszystkim sie podoba:)no i tak trzymac chlopaki:)