Ja proszę 2 naklejki na koła kolorowe i jedno na tylnie logo do 146tki.
Prosze o dane do przelewu na PW bo mi się usunęły ;) Pozdrawiam !
Printable View
Ja proszę 2 naklejki na koła kolorowe i jedno na tylnie logo do 146tki.
Prosze o dane do przelewu na PW bo mi się usunęły ;) Pozdrawiam !
Witam,
poproszę o 1szt na przód do 156 SW oraz dane do przelewu na PW
pozdrawiam
witam,dzisiaj przyszły naklejki z logo , super, i dzieki za gratisa
Do mnie też dzisiaj doszło. Dzięki wielkie Wiertło. Niestety teraz jeszcze muszę czekac aż mi to doleci z Polski do Irlandii.
List doszedł, dzięki za gratis. Zapytam się czy jak zmatuje stare logo papierem 600 to naklejka będzie się trzymać ?
nie wiem czy jest potrzeba żeby zmatowić, napewno to nie zaszkodzi, najważniejsze aby łuszczący się lakier nie został pod nalepeczką, wtedy podłoże będzie miało największą przyczepność.
Irlandia nie koniec świata - kilka dni i dojdzie :)
dla porządku wrzucam listę:
Lesio
Ragom
dadasiek
tomrk@r
richi102
mirasek
kezsats
Aoczka
jakubjakub
seban
rafalo
lucek_lukasz
dasio
FredzioPL
wysłane w zeszłym tygodniu czyli już powinny do Was dojść!
pozdrawiam,
Wiertło
A ja nie dostałem maila z danymi :(
Ja dopiero po weekendzie do domu wróciłem, ale widzę, że kopertka z naklejeczkami już czekała od piątku. Dzięki wielkie!
naklejki już doszły dzięki za gratisa
Ja niestety nic nie dostalem do dnia dzisiejszego :(
Czy moglbys potwierdzic adres na jaki poszly?
Pozdrawiam
witam, jestem zainteresowany dwoma naklejkami. Przód i tył do AR156 przed liftem.
czekam na wiadomość na priv
A moje tez juz wyslałes ?
Witam.
Potrzebuję po 2szt. w kolorze i czarno-srebrne na grill/klapę tył. Proszę o dane do wpłaty na PW.
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
potrzebuję 2 szt do AR 156 po lifcie z tego co mierzyłem to mają chyba 74-75mm na to by wychodziło? zgadza sie to??
Kolego pisalem kiedys ale mi nie odpisales ... mianowicie potrzebowalbym naklejke do Saba na tyl gdybym Ci podeslal wymiary to dalo by zrobic,? a chcialem zamowic jeszcze 2szt czarno srebrnych do Alfy 156 (przod/tyl), i malutkiego weza ze znaczka alfy takiego zeby zmiescil sie na progu auta. Odp
kolego GrzesiuŻar - opróżnij swoją skrzynkę, bo masz przepełnioną i nic nie dochodzi do Ciebie ;)
73 mm :), takie wszystkim wysyłam do poliftowych i nie zgłaszają uwag, ale jeśli chcesz to wyślę Ci 74 mm - takie sprzedaję do 159 i GT, odp. poszła na PW
jak podeślesz wymiary to nie widzę problemu, po świętach bym wykonał takie nalepeczki, widzę że już kilka osób pytało się o nalepeczki na Saaba - podobny problem jak u nas mają ze znaczkiem :) , wąż oczywiście także będzie zrobiony dla Ciebie, podaj tylko wysokość - szer. wyjdzie z proporcji, szczegóły na PW
Pozdrawiam!
ode mnie poszedł już przelew za 2 szt do AR 156
pozdro
2 sztuki do 156sw na pw daj gdzie przelew i gdzie wpisac moje dane na wysyłke dzieki
Poszła wiadomość na PW
Ja też bym poprosił 2 szt do 159 - podasz dane do przelewu?
naklejeczki super oby wiecej takich upiekszen dla naszych belli
te naklejki nakleja się na oryginalne emblematy?
Poproszę PILNIE o kontakt na priva!!! Interesują mnie znaczki do Alfy 166 przed liftem, wymiary na pewno już znasz.
Witam,
moge prosic o dane do przelewu? Potrzebuje 2szt emblematow:)
była by mozliwosc wykonania nalepek na felgi w wersji black?jak cenowo by to było?
:) :) :) dzięki
tak jest! oczyszczasz, odtłuszczasz i lepisz
sprawdź skrzynkę - wiadomość poszła
oczywiście, że można :) PW wysłana z danymi
wersja black - czyli na biało czarna? pytam ponieważ oferuję srebrno-czarną wg mnie fajny efekt, która jest od ręki - biało czarną mogę po majówce wykonać - cena taka jak za kolorową
no i lista gdzie komu ostatnio wysłane - kto nie dostał albo coś nie tak proszę o kontakt:
1.campino81
2.kwasnybartek
3.darrager
4.Mariano11
5.groszek
6.Bukiet00
7.radek81
dziękuję wszystkim i zapraszam pozostałych do odnowienia emblematów na nadchodzące lato :)
czarno srebrna, w opisie masz zamieszczone ze kolor srebrny przybiera kolor auta, jak to sie dzieje? odbija sie zy co?
folia ma kolor srebrny metalik - ot i cała filozofia :) a czarny to wiadomo czarny
nadal nie czaje, moze przez to ze prawe juz spie, domniemam ze folia srebrny metalik i mieni sie od koloru lakieru? jaka była by cena 4szt do felg takich znaczków?
:) może dzisiaj o poranku będzie się lepiej myślało ;) folia się nie mieni od lakieru samochodowego - bo nie ma po prostu jak, poza tym auta są pomalowane na setki przeróżnych kolorów a nie tylko srebrne, tak jak i są dziesiątki różnych kolorów folii, do tego w macie i połysku, podsumowując - folia której używam do tego rodzaju nalepek jest srebrna
Witam.
Również jestem zainteresowany. Poproszę 4 kolorowe sztuki. 2 na przód, 2 na tył do Alfy Romeo 147 2003 rocznik.
Proszę na PW o szczegóły i dane do przelewu.
dzięki wiertło za odpowiedź, mam jeszcze pytanie, czy ktoś może napisać jak długo wytrzymują?, jak szybko ulegają procesowi odklejaniu się?
szczegóły na PW
moim zdaniem są bardzo trwałe, ja swoją wożę już ponad rok, słońce, myjka, mróz - nie jej nie wzrusza - to się tyczy przodu, tył - mi wyłamali i ukradli się ździwi ktoś jak zobaczy że jest tam nalepka ;P , ale już jest nowe zamontowane, kupiłem zniszczone i oczywiście w celu renowacji powędrowała na nie nalepeczka, folia - ma gwarancję na 5 lat, blaknięcie - nie ma takiego zjawiska, odklejenie - nikt się nie skarżył, klej jest bardzo mocny!
cóż więcej mogę napisać...
udanej i słonecznej majówki wszystkim!!!!
wiertło
wiec jaka była by cena małych nalepek na felgi? oczywiscie czarno srebrne:p
dzięki za odpowiedź, po 10-tym jak wpadnie wór pieniędzy zamówię nalepeczki
chciałbym zamówic 2 nalepeczki na auto.... model 155:p, i 4 na felgi... wszystkie wersja czarno srebrna:p podaj cene i dane do przelewu na pw