Przecież najprostsza trasa z Warszawy do Piotrkowa właśnie przy Tomaszowie przebiega....
Printable View
Przecież najprostsza trasa z Warszawy do Piotrkowa właśnie przy Tomaszowie przebiega....
Tak na marginesie - kwestia organizacyjna. Gdzie parkują osoby, które nie biorą udziału w jazdach sprawnościowych a chciałby obejrzeć przejazdy?
Tylu mi tu o rybach znowu nie pisać :)
A skąd Bełchatów wyrusza? Bo z przyjemnością bym do was dołączył.. będe jechał 8ką z kępna.
drifter, tuż przy lotnisku jest spory parking także nie problemu...
ok, dzięki.
propozycja dla Bełchatowa.
Spotkajmy się w sobote (19.03) ok 9:15 na parkingu przed dawnym odkrytym basenem na Staszica, o 9:30 byśmy sobie na spokojnie wspólnie wyjechali do Piotrkowa
Jak Warszawa coś ustali to niech da znać.
My czyli Radom spotykamy się z Kielcami na ORLENIE w miejscowości SULEJÓW. A 10 km dalej w stronę PIOTRKOWA w miejscowości PONIATÓW będzie czekał na Nas Someone. Kielce jeszcze po drodzę łączą się ze Skarżyskiem.
Nie wiem czy jest sens żeby Wa-wa dobijała do Nas skoro ma 8-ką prosty wlot do Piotrkowa, jednak byłoby miło gdyby taka ekipa (Radom-Kielce-Warszawa) wjechała razem :) Także przemyślcie i dajcie znać.
No to pojawily się informacje sprzeczne - dla wyjasnienia... Płatny jest wjazd na lotnisko czy zręcznościówka?
Tak czy inaczej płacisz za wjazd. Zręcznościówka jest dla osób chętnych - nieodpłatnie :)
Dzięki :). Wjazd jest płaty. Każdy kto zapłaci za wjazd to wjedzie i będzie mógł stanąć na terenie lotniska w miejscy wyznaczonym dla Alfy. A Ci którzy będą chcieli sprawdzić swoje umiejętności w jeździe zręcznościowej to będzie mógł to zrobić całkowicie za darno. Każdy kto nie zapłaci będzie musiał zaparkować poza terenem lotniska. Ale myśle że wszyscy którzy wpisali się na liste to chcą wjechać.
Tak źle nie będzie. Zresztą jak ktoś nie zapłaci to Alfe się wyniesie z lotniska ;). Dzisiaj byłem na Policji i rozmawiałem z naczelnikiem Ruchu Drogowego. Jak w alfie nic się nie stanie to będzie nas eskortowała.
Ja już zrobiłem wszystko co mogłem. Teraz reszta zależy od pogody i od tego ile osób z naszej listy się zjawi. Mam nadzieje że wszyscy przyjadą. Nic więcej już nie wymyśle.
Fajnie jak by przyjechało ponad 50 autek.
po to chyba ta lista jest,żeby każdy kto się na nią wpisał miał te dwie dychy na wjazd,myślę ze każdy jest dorosły i potrafi podejmować decyzje,zresztą 20 zł to niecałe cztery litry paliwa,a zobaczyć tylu wariatów którzy podjęli się zakupu alfy w jednym miejscu to już jest bezcenne,a może ktoś ma jakieś znajomości u jakiejś pogodynki co by nam ładna pogodę załatwiła
Adam, myślisz, że była by możliwość aby zorganizować konkurs na zlocie? Np. konkurs na najładniejszą, najniższą, najgłośniejszą (car audio) Alfe Zlotu? :D
Ja proponuję zrobić Quiz - wiedzy o Alfie...
Nawet mógłbym przygotować specjalne testy :D coś jak u mnie w szkole tylko, że na sensowny temat :D
Może ten poprzedni troszkę zmodyfikuje :) - i tak pewnie większość polegnie :P
właśnie wziąłem sobie do ręki test ze zlotu ogólnopolskiego - znów poległem :D choć już go rozwiązywałem i starałem się wiedzę pogłębić
Dla chcącego nic trudnego :D
Ja mam gorszy problem. Lakiernik nie zdążył z moimi felgami i muszę przyjechać na paskudnych 15" :(
A mi kumpel obiecał polerkę w piątek :D
Żeby nie było lipy w sobotę :D
---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:57 ----------
Coś przygotuję...
Tylko nie mam jak wydrukować, ale to skoczę do punktu ksero i tyle.
---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 14:58 ----------
Po ES, PK i ELA jedzie ENDER 76
Dobry kołpak na zlot to podstawa. Nie ma co się na zlot spinać i montować czegoś na szybko - zwłaszcza opon letnich bo pogoda może być jeszcze średnia w najbliższym czasie.
W okolicach Piotrkowa nie ma jakichś specjalnych utrudnień w ruchu ze względu na remonty itp?
Spoko, moja 75 wygląda jak siedem nieszczęść, jak nie uda mi się ogarnąć w żaden sposób przelewania gaźników, to pewnie bmw pojadę. :P
A mówiłeś że zdążysz!! :D
Mam potwierdzoną info z Autotrapera:
1. Będą dwie nowiutkie Alfy :)
2. Będą Albumy o Alfie...
3. ... i jakieś gadżety, ale nie wiem jeszcze jakie.
Także Nje Ma lipy :D
Miałem zamiar wracać w czwartek, żeby się z tym bawić, ale zwyczajnie mi się nie chce. :P Jak nie da rady obniżyć ciśnienia na regulatorze (powrót mam już w pełni przepustowy, bez żadnych zagięć i kolanek - wolny, niehamowany niczym przepływ), to pozostanie opcja jazdy z zalewającym się silnikiem, albo bmw. :P