No to pojawily się informacje sprzeczne - dla wyjasnienia... Płatny jest wjazd na lotnisko czy zręcznościówka?
No to pojawily się informacje sprzeczne - dla wyjasnienia... Płatny jest wjazd na lotnisko czy zręcznościówka?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Tak czy inaczej płacisz za wjazd. Zręcznościówka jest dla osób chętnych - nieodpłatnie![]()
Dzięki. Wjazd jest płaty. Każdy kto zapłaci za wjazd to wjedzie i będzie mógł stanąć na terenie lotniska w miejscy wyznaczonym dla Alfy. A Ci którzy będą chcieli sprawdzić swoje umiejętności w jeździe zręcznościowej to będzie mógł to zrobić całkowicie za darno. Każdy kto nie zapłaci będzie musiał zaparkować poza terenem lotniska. Ale myśle że wszyscy którzy wpisali się na liste to chcą wjechać.
Tak źle nie będzie. Zresztą jak ktoś nie zapłaci to Alfe się wyniesie z lotniska. Dzisiaj byłem na Policji i rozmawiałem z naczelnikiem Ruchu Drogowego. Jak w alfie nic się nie stanie to będzie nas eskortowała.
Ja już zrobiłem wszystko co mogłem. Teraz reszta zależy od pogody i od tego ile osób z naszej listy się zjawi. Mam nadzieje że wszyscy przyjadą. Nic więcej już nie wymyśle.
Fajnie jak by przyjechało ponad 50 autek.
po to chyba ta lista jest,żeby każdy kto się na nią wpisał miał te dwie dychy na wjazd,myślę ze każdy jest dorosły i potrafi podejmować decyzje,zresztą 20 zł to niecałe cztery litry paliwa,a zobaczyć tylu wariatów którzy podjęli się zakupu alfy w jednym miejscu to już jest bezcenne,a może ktoś ma jakieś znajomości u jakiejś pogodynki co by nam ładna pogodę załatwiła
Adam, myślisz, że była by możliwość aby zorganizować konkurs na zlocie? Np. konkurs na najładniejszą, najniższą, najgłośniejszą (car audio) Alfe Zlotu?![]()