Hmm No to Warka:) na którą??
Printable View
Hmm No to Warka:) na którą??
koło 20? i pozdro dla Marcina mijanka była na Jastrzebskiej koło 13
oki to 20 w warce :)
Tylko teraz czy ta wodzisławska na XXXlecia czy rybnicka bo Varrels chyba mysli o tej w Rybcu?:)
albo kawa w Mc
pijaki:p
noo albo kawa w macku w wodzisławiu ?? :) jak już jest więcej chętnych
- - - Updated - - -
to co kawa w macku w rybolu ??
ok w taki razie kawka w macu
No to MCdonald
no dzięki za spota .... wystałem sie jak ciul na weselu pod mackiem w rybolu .....
nie martw się wyjdzie ci na zdrowie:)
poza tym nikt o żadnej godzinie nie pisał co i jak:p
ja sobie kurde wypiłem kawe w macu w Wodzichu,fajnie nam to wyszło
Tez byłem i się napiłem..........
Wodziu o 20.15 pojechałem do domu. Fire a ta twoja Alfa ma czarny kolor bo chyba się mijaliśmy dwa razy na wodzisławskiej......\
Toscie sie dogadali:D
Panowie podłączył by mi ktoś moją alfe pod kompa, najprawdopodobniej sonda padnięta. Oczywiście podjadę do kogoś, no i jakimś piwkiem się odwdzięczę,
Multiecuscan i kabel sie znajdą,napisz gdzie,bo ja i tak moją na spacer wyprowadzam:)
Radlin, Wodzisław, mogę podjechać ;]
Jak Ci pasuje to koło 16 bede pod Tesco w Wodzisławiu
ok, moja srebrna 147 jakby co
aha weźmiesz laptopa ?
tak laptop i kabel
ok super. dzięki
zapraszamy jak zawsze do nas :-)
tym razem w planach mamy kulig. więcej informacji w linku poniżej :
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ml#post1073831
pozdrawiam,
Adam
Wybieracie sie na kulig z ogniskiem ???????
Może teraz w piątek jakiś mały Spot ?? :) Tak samo Parking Auchan. Ktoś chętny ???
- - - Updated - - -
Ja bym się chyba pisał na ten Kulig . zależy czy Wolne dostane ;((.
Teraz w niedziele jade na wrack race do rudy sl. A czy spot pod auchanem to niewiem moze tak jak zwykle w Macu w wodzislawiu albo w Jastrzebiu. W jastrzebiu jest wiekszy parking
jakieś spotkanie teraz w piątek??
ja mogę podjechagdzies jak coś będziecie mieli wykąbinowane ....
Witam jestem tu nowy ale chętnie poznam kolegów i koleżanki z forum.
a tak na marginesie przejzałby mi ktos Alfe (nowy nabytek) bo jakieś błędy wyskakują i troche gazem czuć
albo polećcie jakiegoś gazownika z okolic
Masz dobrego gazownika pod nosem Auto Eoro Serwis Ernest Stalmach - są w Bziu więc masz rzut beretem - moją alfę mają pod opieką i jestem zadowolona :) A co do spotu ja również z chęcią przyjadę :)
niema problemu aby podpiąc ją pod komputer i zobaczyc co za błędy tam siedza
- - - Updated - - -
ale z gazem to nie pomoge
To jak oni Ci podpadli podjedź do Skrzyszowa to Auto Mixu czy jakoś - ludzie ich strasznie polecają - ja tam tylko raz zmieniałam filtry i było ok, gdyby nie ceny...
a w skrzyszowie powiedzieli mi że się tego nie podejmą bo gaz nie był u nich zakładany :/ ale już mi koledzy podpowiedzieli że Auto-Eko-Gaz Andrzej Baron Żory powinien mi pomoc
ale Weronika dzięki za chęci :)
kiedyś w Niedobczycach chłop zajmował się instalacjami gazowymi tu masz nr 506-760-358
http://www.firmy.net/instalacje-gazo...mix,96TKC.html
albo ten
http://portal.infoglobal.pl/wizytowk...326793,PL.html
ale nie auto mix tam ci jeszcze przypadkiem przepną reduktor do układu klimatyzacji, jak niekiedy patrze na ich dzieła to mnie z nóg ścina:/
dzięki Panowie :)
Macie dzisiaj jakis spocik w Rybniku, akurat bede tam dzisiaj przypadkiem
Wysyłane z mojego LG-P895 za pomocą Tapatalk 2
Witam.
Jakbyście robili jakieś spotkanie Żory czy Jastrzebie i okolice to mógł by mi ktoś napisać na mejla co gdzie i kiedy. Bo na forum mało bywam a chętnie bym coś pooglądał. Najlepiej jak by w sobota albo niedziela: kaper.pl@onteria.pl
Pozdrawiam i z góry dzięki :)
Siemanko. W sobote w Raciborzu robimy spot o 18 na Leclerc.
dwa razy mi nie powtarzaj:)
jak nie pójdę do roboty to jestem u was:)
tylko odnajdę leclerca:p