na 19 pasi bede
Printable View
na 19 pasi bede
Postaram się być trochę wcześniej, żeby Dawid sam nie stał ;)
jako ze te spoty takie nijakie :) to proponuje nastepny po zlocie zrobic integracyjny :) jakis grill i piwko, albo lokal wieczorowa pora etc :) moze towarzystwo szybciej sie zintegruje
jestem za :)
chłopaki mam problem, a mianowicie chodzi o świece, znajomy elektryk wymieniał mi przy okazji świece, nie jest specem od tego i wymienił tylko 2 z 4 ponieważ 2 stawiały opór, nie chciał nic na siłe więc zostawił... zna ktoś może mechanika który mógłby spróbować je odkręcić ? wiem że to problem i mechanicy boją się że ukręcą i nie chcą mieć problemów, ale wiem też że mają na to sposoby , elektryk który mi to robił nie miał klucza dynamometrycznego i nie wiedział z jaka silą próbuje odkręcić. Macie jakiś pomysł ?
Z tego co wiem nawet ASO zrzuca koszty na użytkownika jak się przy odkręcaniu gwint zepsuje...
Ja robię auto w Niemstowie- Przemek Trzciński, duży warsztat przy głównej drodze, nie da się nie zauważyć. Takie rzeczy jak wymiana świec w każdym aucie odbywa się tak samo, także jemu to będzie bez różnicy czy to jest Alfa czy jakiś tam golf...
No, ale żeby nie zmieniać tematu- czy w czwartek za tydzień mimo święta, planowany jest jakiś spot? Zjawiłbym się w końcu bo już rok mam auto, a nawet słowa nie zamieniłem z lubińskimi miłośnikami Alfiątek :)
1kolo2 ale wtedy usidlisz swoją, nie wiem Ka-Ka czy Twoja AR zasłużyła na taki gest :P
Witam Panowie i Panie,
Po blisko 10 latach wrocilem do Lubina i nieco blądzę ze swoją zabawką.
Poleccie kogoś kto w Lubinie lub okolicy zajmie się odpowiednio zawieszeniem w AR156. Szykuje mi sie pomału przód do robienia.
Pozdrawiam z czerwonej SW na blaszkach PRA :-)
Jeszcze całkiem niedawno poleciłabym Ci Nowaka, ale troche sie ostatnio rozczarowałam. Z czystym sumieniem polecę jednak Zakład Roberta Stadnika z Chróstnika. Naprawdę rzetelny gość, robimy u niego 3 auta i złego słowa nie powiem. Faktem jest, że trochę woła, ale przestaliśmy oszczędzać na naprawach, bo w ogólnym rozrachunku naprawianie partactwa innych dużo drożej wychodzi. Całkiem niedawno reklamowalismy rozrząd w naszym słynnym ASO, bezskutecznie oczywiście, bo "ONI" zrobili wszystko na tip top. Samo się zepsuło:(
Spotykamy się jutro?
bosz....jak się ogarnę z pracą to w końcu tez się pojawię na spocie :D tymczasem pozdrawiam !
No witam wszystkich ! I jak tam żyjecie ? Kiedy się spotykamy bo się już chyba normalnie stęskniłem tak mnie dawno nie było :)
ostatnimi czasy ciężko ze spotami, a ja nie będę mógł spotkać się przez najbliższe 2 tygodnie.
kiedy spocik jakiś? bo tęęsknooo już za Alfistami, czekam na odzew ! pozdrowienia !
niestety widziałem :( ale wiem że nosiła się z zakupem AR 159 :P
Spokojnie, to tylko samochód :) wygląda jak każda 159.
Ja juz zdazylem obczaic alfe Moniki i jestem pod wrazeniem:) proponuje, zebysmy ustalili termin na spocik w ten weekend?? wydaje mi sie,ze nie ma co odwlekac czasu,bo im szybciej tym predzej sie zorganizujemy :D wiec jak??
Monika... czy to Ty jezdzisz granatowa kombi? :)
nie kombi tylko Sport Wagon :P
hej, jestem za spotkaniem w weekend :) ja mam wolną sobotę :)
Hej dawno mnie nie bylo :D Dzis jade ogladac alfe wiec kto wie moze i ja bym wpadl na spotkanie :)
To nie ja, to kolega gaco2ouf, ale próbuj dalej ;)
piątek sobota dopiero około 18:15.
kabelki kupiłaś ;)
i jak dzis ze spotem?? ja nie dam rady raczej,bo nie wiem czy samochod odbiore z warsztatu:D
Ja dzis bylem w Lubinie ale po nowa alfe :)
jaka? ja nie odzyskalem dzis alfy jeszcze...
146 Junior 1.6 TS :)
Czy ktoś się orientuje, gdzie w Lubinie lub okolicach można pograć w squasha?
sam nie gram, lecz znajomy jeździ do
Centrum Konferencyjno-Sportowe Eden
Chróstnik 57, 59-337 Chróstnik