A sprawdzaliscie dobrze gumy stabilizatora. Czasami wyglądają dobrze a dopiero pod dużą breszka wychodzi minimalny luz i potrafi to to hałasu narobic
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Printable View
A sprawdzaliscie dobrze gumy stabilizatora. Czasami wyglądają dobrze a dopiero pod dużą breszka wychodzi minimalny luz i potrafi to to hałasu narobic
Witam panowie
Szukam 156 FL 1.9 JTD 16V (kompletny przód) macie może coś ?
Mile widziany transport :D
lampy Ci odpadają na dzień dobry :)
szukaj w UK tam chociaż za transport taniej zgarniesz a najlepiej pukniętą w dupe to i dawce będziesz miał
Szukam ale właśnie ciężko znaleźć coś dobrego (właściwie to kolega szuka) ;)
Copart.co.uk tam znajdziesz rozbitków ale rejestracja jednorazowo płatna żeby w aukcji uczestniczyc
Pablo mozesz mi mniejwiecej objaśnić o co chodzi na tej stronce?
To są aukcje rozbitków?
Wystarczy tam zalicytować i czekać na tą datę aukcji? Jak mnie ktoś przebija to pokazuje mi to (coś jak ebay/allegro) czy na jakiej zasadzie to jest? :)
Rejestruje się za 60 funtów jednorazowo. To są auta z ubrzpieczalni. Jako zwykły człowiek możesz licytować tylko auta kategorii C i D . Przy kazdym masz date aukcji i numer. Aukcja jest danego dnia o 12 i wtedy najwięcej się dzieje. Do tego masz typ aukcji. Najlepsze jest pure sale bo za ile wylicytujesz za tyle masz. On approval sprzedający po aukcji musi zatwierdzić twoja ofertę. On minimum bit jest ustalony prog dolny poniżej którego pomimo wygranej licytacji auta nie oddadzą.
Zresztą masz wszystko pięknie opisane na stronie
jakbyś zszedł do 700 to może :P
hej, skoro taka cisza na forum, to sie pochwale jak ja smigam przez ostatni tydzien do pracy-----
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=130208&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=130209&stc=1
aby sie dostac do motorka zmieniajacego padki nadmuchu musialem zdjac pulke!
Buhahaha roz%#$ałeś mnie :P
Pięknie zmodernizowałeś swoją alfe ;]
wymienione na nowe razem z przednim zawieszeniem
Dodano po 3 minutes:
widze ze "tjuning" idzie plena para :P chcesz upodobnic do wieswagena w srodku?:PPP
swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko :P
bella spowrotem w kupie (troche srubek zostalo :confused:). potrzebny teraz dobry program z kompem!
panowie dobry pomyslCytat:
swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko :P
, wiem ze nas tylko garstka i kazdy wyjazd ponosi za soba spore koszty!
((niech ktos sprawdzi inne fora-moze jest sie gdzie podczepic?))
u mnie tez z kasa krucho i jak w drodze powrotnej wachy zabraknie to bede wolal o pomoc :D
ale na zlot jestem gotowy i popieram!!!!
miejsce jest, dajcie termin!!!:cool:
najczesciej z terminami ma problemy Pablo :P wiem wiem jestem uszczypliwy ostatnio ;)
rzucajcie terminy bo mi jak na razie pasi wszystko :)
moze ktos zwerbuje Marcina od czarnej 159? :)
Witajcie,
Ja rowniez z przyjemnoscia bym sie pojawil :) Kwestia pozostaje termin, nie ukrywam, ze do konca czerwca bedzie u mnie slabo, ale moze moze...
Pzdr
Darek
Panowie, sprzedaje swoją ślicznotkę. Jeśli chcecie nawrócić kogoś ze znajomych/sąsiadów na alfaholizm, to gorąco polecam :D
W zasadzie wszystko w niej zrobione.
http://cars.donedeal.ie/cars-for-sal...eal-ti/6922533
Nie taki 'nowy'. Tylko mniej sie udzielam :)
Ja przegonilem swoja do Dublina dzisiaj o maly wlos i rodzice spuzniliby sie na samolot bo jak zwykle wyjechalem na styk a tu drogi pozamykane przez giro ale nadrobilem na M1. Odnosnie spota przyszly weekend u mnie odpada tak to w sumie do konca czerwca jestem wolny. Miejscowka pasuje tylko chetnych jak zwykle brak.
Czesc, Jest Nas o jednego wiecej, pozdrawiam z Newry
Daro
Grupa wymiera... Racja :D
Muszę chyba 156 od Cool_kida kupić :D heeheh
no On ma zadbane autko :) polecam :)
Po klocku za koło? :P
Wysłane z mojego HTC One
Dla Ciebie 2k za całość :D
Artek kurna zabijasz mi kołek w serce...
Chyba muszę zadzwonić do ubezpieczalni zeby się dowiedzieć ile mi policzą za ubezpieczenie przy przeniesieniu mojego...
To jest dla mnie najistotniejszy szczegół w tym momencie
Shit!
lol :P pewnie kupilbym od Ciebie jakbym szukal 156 ;) te skory w aucie masz super :) a i wiem ile roboty wlozyles w nia :) zmieniasz na 159??
zobacz na http://www.nononsense.ie/ na ubezpieczenia.... ja z nimi startowalem dzieki temu nie ma problemu z wysokimi cenami...a i obsluge maja ok...to jest to samo co FBD w UK.
Placisz ratalnie, kaucja za pierwszym razem wynosi chyba 100 euro ale nie wiem czy ja jeszcze praktykuja
Cześć
na ubezpieczenie zobacz sobie na chill.ie , w nonsens wyliczyli mi 550 a w chil 410 za to samo :)
A mi w AA ireland na 156 TI wyliczyli bagatela tylko 3200€ :) :D
Więcej niz koszt auta :D ja pierd... te ceny ubezpieczeń są masakryczne dla takiego mlodego jak ja ;/
Ponad klocka
Wysłane z mojego HTC One
z innej beczki..... szukam tlumaczenia dla slowa czujnik polozenia walka rozrzadu.... bo camshaft position sensor to chyba to samo co czujnik polozenia walu korbowego?
Tak to już można :) niestety głupi byłem ze w Pl chociaż na współwłaściciela się nie dopisalem to teraz płacę :)
Wysłane z mojego HTC One
ja tez z Polski nic nie mialem :/ za punto placilem 2,5 tysiaca tu ;)