Buhahaha roz%#$ałeś mnie
Pięknie zmodernizowałeś swoją alfe ;]
Buhahaha roz%#$ałeś mnie
Pięknie zmodernizowałeś swoją alfe ;]
wymienione na nowe razem z przednim zawieszeniem
Dodano po 3 minutes:
widze ze "tjuning" idzie plena parachcesz upodobnic do wieswagena w srodku?
PP
swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko![]()
bella spowrotem w kupie (troche srubek zostalo). potrzebny teraz dobry program z kompem!
panowie dobry pomyslswoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko![]()
, wiem ze nas tylko garstka i kazdy wyjazd ponosi za soba spore koszty!
((niech ktos sprawdzi inne fora-moze jest sie gdzie podczepic?))
u mnie tez z kasa krucho i jak w drodze powrotnej wachy zabraknie to bede wolal o pomoc
ale na zlot jestem gotowy i popieram!!!!
miejsce jest, dajcie termin!!!![]()
najczesciej z terminami ma problemy Pablowiem wiem jestem uszczypliwy ostatnio
![]()
rzucajcie terminy bo mi jak na razie pasi wszystko
moze ktos zwerbuje Marcina od czarnej 159?![]()
Witajcie,
Ja rowniez z przyjemnoscia bym sie pojawilKwestia pozostaje termin, nie ukrywam, ze do konca czerwca bedzie u mnie slabo, ale moze moze...
Pzdr
Darek
Panowie, sprzedaje swoją ślicznotkę. Jeśli chcecie nawrócić kogoś ze znajomych/sąsiadów na alfaholizm, to gorąco polecam
W zasadzie wszystko w niej zrobione.
http://cars.donedeal.ie/cars-for-sal...eal-ti/6922533
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Nie taki 'nowy'. Tylko mniej sie udzielam![]()
Ja przegonilem swoja do Dublina dzisiaj o maly wlos i rodzice spuzniliby sie na samolot bo jak zwykle wyjechalem na styk a tu drogi pozamykane przez giro ale nadrobilem na M1. Odnosnie spota przyszly weekend u mnie odpada tak to w sumie do konca czerwca jestem wolny. Miejscowka pasuje tylko chetnych jak zwykle brak.
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html