Pozdrawiam srebrną 147 widzianą dzisiaj popołudniu na drodze ze Skoczowa do Kończyc - mijanka na łukach w Dębowcu. Niestety trochę sie mi śpieszyło więc nie przyuważyłem czy są ramki ;)
Printable View
Pozdrawiam srebrną 147 widzianą dzisiaj popołudniu na drodze ze Skoczowa do Kończyc - mijanka na łukach w Dębowcu. Niestety trochę sie mi śpieszyło więc nie przyuważyłem czy są ramki ;)
Pozdrawiam srebrną 156 na rej SO którą wyprzedzałem wczoraj tj 23.08.2011 o godz. 21.20 na Roździeńskiego w kierunku Katowic, dałem awaryjki a czy był odzew to nie wiem, ale ramki napewno były :)
wczoraj widziana czarna chyba 166 na tablicach SG w Zabrzu okolo 11 pod kosciolem Sw. Kamila naklejka alfaholicy na tylej szybie ;) pozdrawiam własciciela
Pozdrowienia dla Alfaholika, ktory zaparkowal swoja srebrna 156 pod auchan przy srednicowie w okolicy 9:30 (ogromny napis z tylu: alfaholicy.org) :)
kto dzis na bielsku machał do mnie z niebieskiej 156 ?? ja jechałem z przeciwka 156sw granatowa. zauważyłem cie w ostatniej chwili :)
bociex ty masz na tyle srebrną ramke chrom w tej swojej GT?:P czemu tak szybko spieprzales w dg na trase na katowice ;) stalismy za tobą 2x 147, na światlach tylko miedzy nami jakis shit byl ;)
czarna SGL 147 na ramkach stała wczoraj pod tesco w gliwicach ok 16-17
Ja pozdrawiam stojącą wczoraj czerwona gtv-kę pod SCC Tesco na tablicach SPI ramki klubowe. Stałem parę samochodów dalej i uwinąłem się szybciej z zakupami ;)
Czerwona 147 na tablicach SY mijana dzisiaj ok, 14 naprzeciwko Marko w Zabrzu.
Nie mrugałem bo jechałem firmówką :)
A ja pozdrawiam niebieską 156 sportwagon mijaną dzisiaj rano na trasie 94 w kierunku olkusz dąbrowa chyba już drugi raz ją widzę nie machałem bo zaspany po nocce jechałem ale ramki klubowe miała;]
Pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 ki ;) dziś na światłach obok browaru w Tychach; )
Oraz kolegę też z 147 na lukoilu w tychach koło 22
pozdrowionka dla czerwonej 156 którą dzisiaj ktosik podróżował w stronę Skawiny około 9.. Zamrugano odmachano....
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 mijanego dzisiaj koło 15 między Pawłowicami a Jastrzębiem - łapki były :)
Pozdrowienia dla Nietyx'a, pogadane, światła wyregulowane :)
Pozdrawiam srebrną 166 dziś koło 15 w miejscowości Rozdziele koło Żegociny (mam ostatnio szczęście do srebrnych 166) Ramki chyba były (obaj szybko jechaliśmy) łapki były 100% i kolega mrugał - ja nie zdążyłem.
Pozdrawiam Marhsall'a, którego widziałem pod domem :)
Pozdrawiam kierowcę wraz z pasażerami czarnej 159 ti chyba 3.2 na tablicach SK pędzącej dziś od Katowic aż do Wisły http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/08/96.jpg Miło się jechało w towarzystwie takiej niesamowitej Belli....
Ten sprint spod świateł wykonałeś chyba na gazie wciśniętym tylko do połowy bo słabo mi uciekałeś http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/08/97.jpg
Aaa... Byłbym zapomniał, cudowne felgi i dobra gleba :D
tesh pozdrawiam wiedzmaka który teraz dyma na wczasy VW :)
Pozdrowienia dla Alfaholika ze Szczawnicy spotkanego pod Palenicą w sobotę wieczorem.
Pozdrowienia dla ciemnogranatowej 147 KR parkującej przy nowych blokach na al.29 listopada.Niedaleko hotelu system.
pozdrawiam kierownika ciemnego sportwagona na rej SBL mijanego w pszczynie na przejezdzie kolejowym lapki byly z mojej strony troche pozno ale slonce mnie troche slepilo:)
Pozdro dla PiterR'a widzianego wczoraj w Skawinie w godzinach południowych ;) Pomachane, Odmachane ;)
Hala nie pozdrowisz czarnej 156 SK, która wczoraj stała koło Ciebie ;)
Pozdrawiam belle które mijałem w sobotę jadąc 94' w stronę KRK :) mrugałem machałem, parę osób odmachało ;)
Pozdrawiam Ciebie Mark, fajnie się dzis pod tesco rozmawiało :P
Ładna Alfa, jak kupisz te listwy progowe bedzie już całkiem świetnie :D
Wpadnij na AC :)
W końcu udało mi się kogoś spotkać :D:D
Pozdrowienia dla Robaka ;D
Pozdro dla własciciela 156 sedan na blachach SWD spotkanego na rondzie w wodzisławiu przy Mc'Donalds ok. godz. 13 - kolor prawie taki sam jak moja:)
Pozdrowienia dla Pana z ciemnej 159 spotkanego dzisiaj w Katowicach na Słonecznej. Może alfaholik bez ramkowy :)
Pozdrowionka dla wszystkich alfaholików od dzisiaj śmigam na klubowych ramkach więc patrzeć dobrze :D
Pozdrowienia z bordowej 164-ki, dla błękitnej 147-ki widzianej dzisiaj ok 13.45 na A4, miedzy Chorzowem, a Katowicami. Awaryjne widziałem, dziekuję. Ramki były też. Numerów nie zdążyłem odczytać. Natomiast, nie wiem czy moje długie były zauważone. Dzieki. To mnie dobrze nastroiło na resztę dnia.
Kto parkuje 156 SW srebrna pod hotelem Copernicus w Krakowie? Już drugi raz ją tam widze. Ramki klubowe ;)
A ja pozdrawiam widzianą w środe 156 SW przed fl z ramkami klubowymi w Sosnowcu na pekinie jadącą w strone Dąbrowy G. na tablicach RP. Jechałem przez chwile 2 auta za Tobą.
Pozdrowienia dla Pati&Grzesiek (chyba:P) widzianego dzisiaj na Frysztackiej w Cieszynie. Pomachane,odmachane.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam "coxa" bujającego się po Zabrzu w godzinach popoludniowych ;)
Pozdrawiam alfaholika ze srebrnej 156 spotkanego dziś na BP w Tarnowskich Górach, przywitaliśmy się, niestety pamiątkowego zdjęcia brak, gdyż byłem volvo :( Pozdrawiam również Venoma, który koło 14.30 zasuwał Chorzowską w stronę Katowic :)
Pozdrawiam czarną 147 stojąca w Katowicach przy Józefowskiej od strony IPN-u, stałem na parkingu swoja czerwoną:)