Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65 :)
Printable View
Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65 :)
Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jest:D strach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka:D. Kule a ja to mam albo pecha albo w mojej okolicy to nikogo z Alfą nie ma. Na DTŚ-ce do Chorzowa widziałem dziś 1 fajoletową a tak to kiepsko no może poza parkingiem pod Silesią tam coś jeszcze można wyhaczyć czasami. Ale dziś właśnie tam zamachałem 147-ce bez odzewu niestety.
ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.
pozdrowienia dla kolegi z 166 za którym miałem przyjemność dziś jechać Nowohucką oraz wymienić pozdrowienia łapką :)
a tam postarch od razu :D ale może coś w tym jest...
Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfie :P kiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła :D
niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta" :)
witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem:)))pozdro dla wszystkich alfaholików
Ja ja jo mom taki model alfy co to na zamkach mo biometryczne czytniki i jak nie mosz 90-60-90 i nie jestes podobna do Alizee :D to sie dźwierza nie otworzom:D Ale kto wie może kiedyś mnie przyatakujesz koło Reala bo jak już jestem w Mysłowicach to raczej zajeżdżam tylko na Katowicką za stacje benzynową do hurtowni Lucart po jakieś rzeczy do autka:) Tak poza tym to na Szopkach czasem bywam bo mam tam dziadka, no a na co dzień trasa Dąb przez DTŚ do Chorzowa na wysokość stadionu ruchu i czasem Siemianowice bo tam są fajne frele:P i mam tam znajomych jeszcze z czasów liceum:)