Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65![]()
Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65![]()
Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jeststrach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka
. Kule a ja to mam albo pecha albo w mojej okolicy to nikogo z Alfą nie ma. Na DTŚ-ce do Chorzowa widziałem dziś 1 fajoletową a tak to kiepsko no może poza parkingiem pod Silesią tam coś jeszcze można wyhaczyć czasami. Ale dziś właśnie tam zamachałem 147-ce bez odzewu niestety.
ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.
pozdrowienia dla kolegi z 166 za którym miałem przyjemność dziś jechać Nowohucką oraz wymienić pozdrowienia łapką![]()
a tam postarch od razuale może coś w tym jest...
Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfiekiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła
niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem))pozdro dla wszystkich alfaholików
Ja ja jo mom taki model alfy co to na zamkach mo biometryczne czytniki i jak nie mosz 90-60-90 i nie jestes podobna do Alizeeto sie dźwierza nie otworzom
Ale kto wie może kiedyś mnie przyatakujesz koło Reala bo jak już jestem w Mysłowicach to raczej zajeżdżam tylko na Katowicką za stacje benzynową do hurtowni Lucart po jakieś rzeczy do autka
Tak poza tym to na Szopkach czasem bywam bo mam tam dziadka, no a na co dzień trasa Dąb przez DTŚ do Chorzowa na wysokość stadionu ruchu i czasem Siemianowice bo tam są fajne frele
i mam tam znajomych jeszcze z czasów liceum
![]()
Ostatnio edytowane przez Looney ; 13-02-2010 o 12:48