Temat: Widziany \ Widziana...

lenny
    Gość

Domyślnie

Pozdrawiam serdecznie granatową 156 na klubowych ramkach, która stoi na "moim" parkingu na osiedlu Piastów 65

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Looney
    Mieszka w
    Katowice, Imielin
    Auto
    AR 147 '03 Distinctive, 1.6 TS 105 KM

Domyślnie

Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jest strach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka. Kule a ja to mam albo pecha albo w mojej okolicy to nikogo z Alfą nie ma. Na DTŚ-ce do Chorzowa widziałem dziś 1 fajoletową a tak to kiepsko no może poza parkingiem pod Silesią tam coś jeszcze można wyhaczyć czasami. Ale dziś właśnie tam zamachałem 147-ce bez odzewu niestety.

W@ri@t
    Gość

Domyślnie

ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

pozdrowienia dla kolegi z 166 za którym miałem przyjemność dziś jechać Nowohucką oraz wymienić pozdrowienia łapką

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał Looney Zobacz post
    Pierzyniee tak czytom te wszystkie wpisy to ta Aniucha to jakiś postrach Górnego Śląska i Małopolski jest strach będzie zaglądać do Mysłowic bo nagle ktoś za klamkę chwyci i wskoczy do środka.
    a tam postarch od razu ale może coś w tym jest...
    Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfie kiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła
    Cytat Napisał W@ri@t Zobacz post
    ja zawitalem ostatnio do myslowic, i na 2 pozdrowienia zero odzewu jedna 156ka pod mostem przed bp na lewo od reala, i druga 156 jak sie jedzie do fasionhouse. na tyle pozdrowien zero odzewu, oprocz kolegi z identycznej alfy jak moja ktory pierwszy pozdrowil.
    niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Larry
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Jerry1 Zobacz post
    Pozdrowienia dla niebieskawej GT z widzianej wczoraj ok. trzynastej skręcającą z Wybickiego w Łokietka.
    czyżbym to był ja?
    zawsze staram sie machać do "alfusi" ktore widze, rzadko ktos odmachuje - ale sie nie poddaje.

ps. ten lakier to blekit perla - ZAPAMIETAC !

W@ri@t
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał aniucha05 Zobacz post
    niniejszym przepraszam za tych kolegów którzy na terenie miasta nie pozdrawiają. myślę nad petycją do prezydenta żeby pod napisem "mysłowice" umieścić tabliczkę z informacją "wszyscy właściciele Alf zobowiązani są do pozdrawiania siebie nawzajem pod groźbą dożywotniego zakazu wjazdu do miasta"
    prosciej bedzie jakies ulotki za szyby wkladac;P i nie tylko na terenie myslowic. malo jest pozdrawiajacych. ale bede probowal nadal z czasem moze bedzie jakis odzew

michi 156
    Gość

Domyślnie

witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem))pozdro dla wszystkich alfaholików

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał michi 156 Zobacz post
    witam wszystkich jestem od niedawna właścicielem ar 156 2.0 jts super pomysł z tym pozdrawianiem ale jak na razie to mam włoskie blachy ale już niedługo będą SK wcześniej jeździłem bmw e36 coupe teraz dopiero widze co to jazda prawdziwym autkiem a nie pancerwozem))pozdro dla wszystkich alfaholików
    oby więcej takich jak Ty zapraszamy na spota w niedzielę
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Looney
    Mieszka w
    Katowice, Imielin
    Auto
    AR 147 '03 Distinctive, 1.6 TS 105 KM

Domyślnie

Cytat Napisał aniucha05 Zobacz post
    Looney rozumiem że nie życzysz sobie niezapowiedzianych wizyt w alfie kiedyś Planciora złapalam w Katowicach mało brakło i bym wsiadła
    Ja ja jo mom taki model alfy co to na zamkach mo biometryczne czytniki i jak nie mosz 90-60-90 i nie jestes podobna do Alizee to sie dźwierza nie otworzom Ale kto wie może kiedyś mnie przyatakujesz koło Reala bo jak już jestem w Mysłowicach to raczej zajeżdżam tylko na Katowicką za stacje benzynową do hurtowni Lucart po jakieś rzeczy do autka Tak poza tym to na Szopkach czasem bywam bo mam tam dziadka, no a na co dzień trasa Dąb przez DTŚ do Chorzowa na wysokość stadionu ruchu i czasem Siemianowice bo tam są fajne frele i mam tam znajomych jeszcze z czasów liceum
    Ostatnio edytowane przez Looney ; 13-02-2010 o 12:48