No proszę, i zagadka rozwiązana!:) Pozdrów, pozdrów:) i uprzedź Mamę, że jakby taka jedna blondyna ze 147 machała do Jej męża, to ma niczego nie podejrzewać:)
Printable View
pozdrawiam kierownika czarnej 147 z ramkami na rej SBI widzianego na terenie ATH w Bielsku w sobotę :) stałem "pod zadaszeniem" srebrnym sportwagonem 156
Pozdrowienia dla Mdx'a widzianego na ul.Strzelców około szesnastej.
Piotras, czy to Ciebie widziałam dziś między 16 a 17 na Sikorskiego? Szłam chodnikiem w okolicy świateł na W, Alfa była czarna, miała ramki i słynne "banany" więc to raczej Ty:) Moje motto ostatnio brzmi: "dzień bez Piotrasa to dzień stracony":)
Pozdrawiam Żówika, który łaził po Fiacie z bananem z którego wystawała śruba :)
Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 w Gliwicach na ulicy chyba Malinowskiej czy cos obok sadu okregowego TRĄBIŁEM 2 razy ale kierowca chyba nie domyslil sie o co chodzi.
Pozdro dla michal_wce, którego bella stała na chodniku dzisiaj w godzinach południowych w Kalwarii Zebrzydowskiej.
brunetke w oramkownej 156 przed fl czerwony color dzis ok 14-15 na skrzyżowaniu w tarnowskich w okolicy aqua
pzdr. kolege z alfy GT na SBL pozostawiona pod city pointem :) wizytoweczka zostawiona za szyba:P
Jak nikogo nie było to nie było a od spotkania Adama worek się rozwiązał
Jeszcze w poprzednim tygodniu na Rybnickiej przy zjeździe z A4 czarna 156 SW, a zaraz po niej pod interem w Knurowie fafa w 33 pomachanae-odmachane,
wczoraj - czarna 159 przy skrzyżowaniu z Kochanowskiego, potem być może ta sama czarna 156 SW na tablicach SZ, znowu na Rybnickiej, a kawałek dalej - również oramkowana czarna 147, chyba z "dłubniętą" chłodnicą,
Wszystkich pozdrawiam
pozdrowienia dla srebnej 156,odmachane i 147 czarnej widzianej wczoraj na igołomskiej:) Kraków.a drugie dla ciemnej 156 jeżdżącej przez Szarów i Dąbrowe.:)
Pozdrawiam kolegow spotkanych dziś w Cieszynie, Czarna 156 SW pod pogotowiem, Szara 156 pod Szpitalem i czerwona 156 w okolicach sądu. Rejestracji nie pamietam gdyz bylem zagadany przez telefon :(
Pozdrawiam kierownika czerwonej przedliftowej AR 147 na rejestracjach SMI, któremu dzisiaj machałem (bez wzajemności) około 14:00 na drodze między Katowicami, a Mikołowem.
wiedzmaka pozdrawiam i jego samolot :P który ma pod maska :P
Panowie czarna 159 na fajnych felach dziś koło godz 16 jechała w stronę K-ce od strony Tychów konkretnie przed wzgórzem św. Anny mrugałem i wydaje mi się że ktoś mi odmrugnął?
Poza tym dziś jak "łoś" każdemu kierowcy Alfy mrugam i zero odzewu :) Ale może to dlatego że to akurat z nimi już rano widziałem się u mechanika :D
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 widzianej dzisiaj około 9.15 w Bielsku na rondzie na ul. Komorowickiej niedaleko sklepu "Motoryzacja". Wydawało mi się, że ramki były chociaż na rondzie ciężko dojrzeć :)
pozdrowienia dla Darknes-a dziś przed 8 na Dekerta ;)
Kolegę w ciemniej 147 niedaleko targu w DG dziś ok 16.05 pomachane odmachane :)
I kierownika 147 też ciemnej z rej GW?? 2.0 od centrum DG do świateł na Będzinie :)
pozdrawiam Belle147 ktora byla hmmm lekko zdziwiona, dzis na krakowskiej ok godziny 14, jechalam tym razem swoja Alfica 156 wiec moze mnie nie poznalas:):)
i pozdrawiam wszystkich kierowników AR przez caly tydzien widzianych Bielsko_Kozy i spowrotem:P
Pozdrawiam kolege w 156 (srebnej - o ile dobrze zapamietalem) w Katowicach kolo OBI - rano okolo 8:00
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW dzisiaj o 9 na mikołowskiej w Orzeszu, pozdrowienia również dla właściciela oramkowanej 156 stojącej na rondzie w rudzie śląskiej
pozdrawiam kierownika granatowej 146 na złotych felgach KOS mijanej w katowicaxch koło 16
Pozdrowienia dla 156 SW spotkanej w Sosnowcu na drodze (2 pasmowej prowadzącej do plejady), z mojej strony awaryjki, z jego długie :) czwartek godz ~ 22.10
ma ramki :) tylko na 100lecie to mogly byc wizualnie inne :)
jeżeli rozpoznajesz swoje auto na zdjeciu z linka http://imageshack.us/g/694/zdjcie0533e.jpg/ to oznacza ze zostałeś namierzony ogłaszam nowa zabawe każdy kto upoluje auto z klubu zamieszcza tu foto a wł. auta stawia mu "piwo " lub mleko jak kto woli
Przyznaję się - to moja :o
147 koleżanki zza biurka obok - Belinii
no ale trzeba było poszukać jeszcze grafitowej 156 SW ze znaczkiem Ducati (bez ramek :mad:) kolegi, którego przekonałem do alfy (ale golfa jeszcze nie sprzedał);
chyba go tu zarejestruję jako "golfik" - bo sam coś się nie garnie ;)
Załącznik 36250