Wtrącę tylko, że jednak w tym samym samochodzie 0.9 TB i 1.9 JTDm to chyba nie jest ta sama waga :-)
Printable View
Wtrącę tylko, że jednak w tym samym samochodzie 0.9 TB i 1.9 JTDm to chyba nie jest ta sama waga :-)
ja dużo jeżdzę autostradami, mniej więcej jakieś 10 tys kilometrów średniorocznie, więc jednak diesel. No i prawda, spalanie nie przekracza 6 litrów srednio, przebiegi solidne, na trasę zdecydowanie turbo diesel. Obecnie drugie auto w domu to najmocniejsza nowa astra biturbo, auto ma 160 KM, jeździ znakomicie na trasie. Minus to niezbyt duży bagażnik.
benzyną w trasie jest znacznie jednak drożej.
- - - Updated - - -
to jest alfa GT....
Panie Radku, pan przestanie... dopiero co, przy kazdej okazji, flekował Pan model 159, bo ma silnik 1.75 TBI, który nie brzmi, więc bryndza..a teraz nagle, że dobry. Troszkę konsekwencji.
- - - Updated - - -
a no tak:) skupiłem się na samochodzie:)
- - - Updated - - -
Krzysztof, kurcze, wracam cały czas do pytania, do kogo adresowana jest Giulia? na zachodzie, gdzie jest więcej pieniędzy, są szanse, że kupi ktoś, kto ma kaprys albo akurat pomyślał: a co tam, kupię coś innego. U nas w segmencie, w który gra Giulia, królują paski, beemy i tym podobne maszyny. Natomiast AR ma opinię, jaką ma, mimo poprawy jakości, dobrym ocenom, artykułom itd, niewiele się w tej materii zmienia.
Reasumując: kto ma kasę, kupi beeme, paska, jaguara. No nie kupi alfy, nie ma szans.
[QUOTE=Anderson;1880967]Panie Radku, pan przestanie... dopiero co, przy kazdej okazji, flekował Pan model 159, bo ma silnik 1.75 TBI, który nie brzmi, więc bryndza..a teraz nagle, że dobry. Troszkę konsekwencji.
- - - Updated - - -
Odnosiłem się li tylko do awaryjności, bo o tym była dyskusja.
Na wlocie do Wawki od Poznania A2 przy bramkach stoi taaaaaaaaaaa
aaaaa
aaaaa
kaaaaa
wyj....na reklama Giuli :)
Ze 200m^2 ma :)
Zaczęło się...
Wg UNRAE sprzedaż Giulii we Włoszech we wrześniu to 762 sztuki. To więcej niż cała europejska sprzedaż w sierpniu - 752 wg left-lane.com
Dla porównanie BMW 3 - 816 sztuk
No to myślcie na co nowego można narzekać! :D