hehe odśnieżyłeś Alfę ? :D taka ładnie zakopana pod śniegiem stała na "dzielni" w środę - akurat wpadłem do apteki wieczorkiem i miałem ubaw (szkoda że słit foci nie zrobiłem, bo była akurat w białej czapce) :P
Printable View
W czwartek rano musiałem odśnieżać, trochę mi to zeszło.
Ale lepiej wyglądała przykryta śniegiem, bo teraz cały brud na niej widać :D
Czyżbym widział dzisiaj rano po 6ej Emke z mężem pod Koroną w stronę centrum na skręcie w Brucknera?
Widziana dzisiaj ok. 12:30 obok sp10 w Lubinie srebrna(taki nietypowy srebrny :P) alfa 156SW z ramkami.
Pozdrawiam :)
Może jeszcze na poznańskich blachach?
Podobną do Twojej mijałem dzisiaj koło sądu, ogólnie dzisiaj dużo Alfinek widziałem w mieście.
Świeży? Za tydzień minie rok od zakupu,ale nie chce mi się przerejestrowywać . PGN 122CC
niestety to nie my. O tej godzinie z przyjemnością nadal spaliśmy u siebie ;)
Poza tym 159 stoi w garażu, bo mąż aktualnie jeździ slużbową Insignią, a moja jest tak brudna po śniegowych akcjach, że robi za widmo - mógłbyś jej nie zauważyć :haha:
Jutro pomykam w stronę Ząbkowic Śl. (Barus wróciłeś już do Wrocka? ;)) i Dzierżoniowa.
Jester masz jutro zmianę? :D
Pozdrawiam kierownika ciemnej 166 na DZL który mnie dzisiaj puścił na skrzyżowaniu w Złotoryi ;)
Zależy o której i w którą stronę ;), bo mijało mnie dzisiaj mnóstwo Alf i oprócz tej na blachach DZA..., która mijała mnie w Radzikowie ;), to innej z ramkami nie widziałam.
Mijałam dzisiaj tyle Alf bez ramek, że juz nawet nie łudziłam się, że kolejna może mieć. I przy mijaniu się, to w ostatniej chwili zauważyłam, że są ramki jednak są.
Z Ząbkowic wyjeżdżała też czarna 159 na blachach PKS, której najpierw nie mogłam dogonić po tej niby obwodnicy miejskiej, a później została daaaleko z mną, bo tak żwawo jechała po trasie :haha:
Jester niestety za późno przychodzisz do pracy ;) Do godz. 16 to ja muszę dziecko ze szkoły odebrać na drugim końcu miasta.
Pozdrawiam odbierających alfę po pobycie w Victorii w Lubinie. :)
Pozdrowienia i podziękowania dla kierowcy czerwonej 145 który 17.03 (niedziela) przed południem na drodze prze Godzieszową ostrzegł uprzejmie granatową Bravkę przed misiaczkami czającymi się w Siedlcu:)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 sw widzianej dzisiaj koło 11 we Wrocławiu, na pl. Jana Pawła.
Pozdrowienia dla kierownika otrąbionej przeze mnie 156tki z przyciemnianymi szybami w legnicy na skrzyzowaniu Jaworzyńskiej z Nowodworską.
pozdrawiam czarna alfe 147 oramkowana DOL na bradzkiej kolo gaju w niedziele :) bylem pod wrazeniem wypolerowania tego autka, moja byla taka brudna az wstyd :P
Ekierto- na ulicy Kani koło 17.
Pozdrawiam Pania w oramkowanej 147 ktora mijalem dzisiaj kolo godziny 8.00 w Jaworze obok lidla!Niestety zapozno sie zorientowalem i nie zdarzylem pomachac:-)!
Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla ekipy z czarnej 147-ki na DJA przyłapanej na wylotówce z Legnicy. Mrugnąłem awaryjnymi z czerwonej pandy :)
RESTI - widziany dziś rano :)
Pozdro !
Pozdrowienia dla Pana z bliźniaczej srebrnej 156 bez oczka, który wczoraj kolo 17-18 za mną jechał od placu orląt do wysokości grabiszyńskiej :) Się późno zorientowałam ale odmrygałam.
Ciebie Gosia też pozdrawiam, wczoraj Ci machałem na Kuzienniczej w Jaworze :P