niestety to nie my. O tej godzinie z przyjemnością nadal spaliśmy u siebie
Poza tym 159 stoi w garażu, bo mąż aktualnie jeździ slużbową Insignią, a moja jest tak brudna po śniegowych akcjach, że robi za widmo - mógłbyś jej nie zauważyć
Jutro pomykam w stronę Ząbkowic Śl. (Barus wróciłeś już do Wrocka?) i Dzierżoniowa.
Jester masz jutro zmianę?![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Pozdrawiam kierownika ciemnej 166 na DZL który mnie dzisiaj puścił na skrzyżowaniu w Złotoryi![]()
Zależy o której i w którą stronę, bo mijało mnie dzisiaj mnóstwo Alf i oprócz tej na blachach DZA..., która mijała mnie w Radzikowie
, to innej z ramkami nie widziałam.
Mijałam dzisiaj tyle Alf bez ramek, że juz nawet nie łudziłam się, że kolejna może mieć. I przy mijaniu się, to w ostatniej chwili zauważyłam, że są ramki jednak są.
Z Ząbkowic wyjeżdżała też czarna 159 na blachach PKS, której najpierw nie mogłam dogonić po tej niby obwodnicy miejskiej, a później została daaaleko z mną, bo tak żwawo jechała po trasie
Jester niestety za późno przychodzisz do pracyDo godz. 16 to ja muszę dziecko ze szkoły odebrać na drugim końcu miasta.
ja i ona - "iniemamocne"
Pozdrawiam odbierających alfę po pobycie w Victorii w Lubinie.![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrowienia i podziękowania dla kierowcy czerwonej 145 który 17.03 (niedziela) przed południem na drodze prze Godzieszową ostrzegł uprzejmie granatową Bravkę przed misiaczkami czającymi się w Siedlcu![]()