piekna, gratuluje. jakie audio masz w tym stelvio?
Printable View
piekna, gratuluje. jakie audio masz w tym stelvio?
seryjne niestety. Nie jestem jakimś audiofilem, w 90% słucham audiobooków, więc różnica musi być wielka skoro przeszkadza mi to przy książkach nawet...
A obraz z kamery cofania to sam nie wiem - jak można coś takiego przepuścic do produkcji ???
ale to pierdoły :)
audio zrobisz za psie pieniadze porownujac do doplat w salonie, a kamerka, trzeba przymknac oko, to pierdola bo sam samochod jest piekny i swietnie jezdzi
Ten silnik podobno zasysa olej na zimno, to tak niby brzmi jak passat w TDI tak mi sprzedawca powiedział :D
Nie no , wiedziałem co kupuje, sprawdałem.
Tylko po prostu nie wiem jak w fazie projektowania i wdrażania całkiem nowego auta może przejsc. Zwlaszcza w czasach dzisiejszych i w premium... podczas gdy byle nic nie ujmujac np citroen cactus, fabia , ba - fiat czy jeep - mają wielkie obrazy z kamer oraz androidy i car playe - jak to mogło przejsc ze nie ma?? lub jest jak jest?
No po prostu mieli na magazynie jakieś kamerki niskiej rozdzielczości to ich użyli. Może to było kupione te 5-6 lat temu jak to projektowali :D
I jeszcz mam do Was pytanie. Mam tylko instrukcje do auta, nie dostałem do audio. To normalne? Wy dostaliście? Z grubego ogarniam bo to proste ustrojstwo, ale np komendy głosowe zgaduje :)
jest jakis link do pdf ?
na stronie elum nie ma?moze nie ma jeszcze polskiej wersji?
Gratulacje. Ładny kolor :)
Skrzypienie - tu masz pecha - u mnie nic nie skrzypi na desce, ale pewnie da się z tym coś zrobić.
Ze spalaniem to raczej lepiej nie będzie, ale za każdym razem mam banana, jak tym jadę - więc nie myślę o spalaniu, wiedziałem, co kupuję.
Audio - no cóż - na pociechę powiem, że standardowe audio to nigdzie dobrze nie gra, nawet w BMW, ja mam w Stelvio ten pośredni system i też mam uwagi... Gra dobrze, ale jak się porówna do innego dobrze grającego auta, to jest średnio...
Ja dostałem instrukcję, to chyba normalne - i nawet zrobiłem sobie zdjęcie komend. Mała uwaga - żeby zadzwonić, chyba należy powiedzieć "Zadzwoń do XXX" a nie samo "zadzwoń"
http://i790.photobucket.com/albums/y...psz3ikdihc.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/11/390.jpg