Co znaczy z okolic ??
Mi godzina 11 pasuje, a jaki jest plan spotkania ??
Printable View
Co znaczy z okolic ??
Mi godzina 11 pasuje, a jaki jest plan spotkania ??
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)
4. Greciu (raczej obojętnie )
5. lukas201989 + karolina (bardziej pasuje 17.12)
6. Xofer - pod warunkiem, że nie będzie śniegu i soli - moja bella nie opuszcza garażu w takich warunkach
7. Yago_ termin tylko 17.12 i to też nie na 100% (ale historia nie zna spotu na który sie zapisałem i nieprzyjechałem)
8. Fredi66
9. p_r_z_e_m_k_o - postaram się ale nic nie obiecuję
10. johny603 - pojawię się jak praca pozwoli11. Tomasz84 - jak praca pozwoli to 17.12
Również mi godzinka pasuje.
Mi też pasuje, ale dużo chętnych to się Gostyń zdziwi jak zobaczy tyle włoszczyzny :)
Młody 25 kiedyś przy wylocie na piaski w komisie po prawej stronie stała taka srebrna 156 SW, sprzedała się czy jeszcze stoi?
Godzina odpowiednia :) pojadę nową trasą od Krobi zobaczymy jak to wyszło heh
To jeszcze fajnie żeby ktoś oznaczył dokładnie w Google maps miejsce spotkania żebym wiedział gdzie mam ewentualnie przyjechać ;)
Nam godzina pasuje:)
Wiesz co kolego chyba tak chyba stoi ta AR jeszcze w tym komisie bo ona stala stala i jeszcze raz stala hmm ciekawe z jakiego powodu tak dlugo?? Najbardziej prawdopodobne to dlatego ze chyba cena za wysoka byla bo tam w tym komisie maja ceny z kosmosu Ale jak bede przejezdzal to zerkne i dam znac
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:12 ----------
Greciu no ja myslalem moze zeby to zrobic w ten sposob: spotkanie kolo klasztory na Swietej Gorze ( pewien alfaholik tak zaproponowal bo chcial kiedys pozwiedzac podziemia klasztoru ale nie udalo mu sie to ) byc moze uda nam sie zwiedzic te podziemia jesli beda chetni :) pozniej troche poogladamy auta nasze popstrykamy fotki jak kto bedzie chcial pogadamy sobie a jak zmarzniemy to moze bysmy gdzies sie wybrali do jakiegos baru albo jakiejs knajpki na cos cieplego co ??? co o tym myslisz?? I dlatego wlasnie myslalem ze jesli byliby chetni na taka opcje spotu to moglbym sie rozejrzec gdzies zeby dla nas zarezerwowali miejsce w jakims lokalu a jesli chodzi o jedzenie to kazdy sam sobie zamowi to co bedzie chcial co ? Jak o tym myslisz???
Mi pasuje :)
no to super :) mam wiec nadzieje ze ten spot wyjdzie bardzo fajnie i ze bedzie sie kolegom i kolezankom podobalo to bedzie mozna czesciej organizowac :) a latem bedzie o wiele lepiej bo zawsze mozna gdzies nad jeziorkiem zoorganizowac np w cichowie:) przy jakims grillu itp itd ( ale do lata jeszcze duuuzo czasu). Chyba ze u mnie na grilla latem sie umowimy haha :D:D