Co znaczy z okolic ??
Mi godzina 11 pasuje, a jaki jest plan spotkania ??
Co znaczy z okolic ??
Mi godzina 11 pasuje, a jaki jest plan spotkania ??
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
1. Młody 25 + marta ( oba terminy ok)
2. Crokus (obojetnie)
3. Skipas ( oba terminy pasuja)
4. Greciu (raczej obojętnie )
5. lukas201989 + karolina (bardziej pasuje 17.12)
6. Xofer - pod warunkiem, że nie będzie śniegu i soli - moja bella nie opuszcza garażu w takich warunkach
7. Yago_ termin tylko 17.12 i to też nie na 100% (ale historia nie zna spotu na który sie zapisałem i nieprzyjechałem)
8. Fredi66
9. p_r_z_e_m_k_o - postaram się ale nic nie obiecuję
10. johny603 - pojawię się jak praca pozwoli11. Tomasz84 - jak praca pozwoli to 17.12
Również mi godzinka pasuje.
Mi też pasuje, ale dużo chętnych to się Gostyń zdziwi jak zobaczy tyle włoszczyzny
Młody 25 kiedyś przy wylocie na piaski w komisie po prawej stronie stała taka srebrna 156 SW, sprzedała się czy jeszcze stoi?
Godzina odpowiedniapojadę nową trasą od Krobi zobaczymy jak to wyszło heh
To jeszcze fajnie żeby ktoś oznaczył dokładnie w Google maps miejsce spotkania żebym wiedział gdzie mam ewentualnie przyjechać![]()
Nam godzina pasuje![]()
Wiesz co kolego chyba tak chyba stoi ta AR jeszcze w tym komisie bo ona stala stala i jeszcze raz stala hmm ciekawe z jakiego powodu tak dlugo?? Najbardziej prawdopodobne to dlatego ze chyba cena za wysoka byla bo tam w tym komisie maja ceny z kosmosu Ale jak bede przejezdzal to zerkne i dam znac
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:12 ----------
Greciu no ja myslalem moze zeby to zrobic w ten sposob: spotkanie kolo klasztory na Swietej Gorze ( pewien alfaholik tak zaproponowal bo chcial kiedys pozwiedzac podziemia klasztoru ale nie udalo mu sie to ) byc moze uda nam sie zwiedzic te podziemia jesli beda chetnipozniej troche poogladamy auta nasze popstrykamy fotki jak kto bedzie chcial pogadamy sobie a jak zmarzniemy to moze bysmy gdzies sie wybrali do jakiegos baru albo jakiejs knajpki na cos cieplego co ??? co o tym myslisz?? I dlatego wlasnie myslalem ze jesli byliby chetni na taka opcje spotu to moglbym sie rozejrzec gdzies zeby dla nas zarezerwowali miejsce w jakims lokalu a jesli chodzi o jedzenie to kazdy sam sobie zamowi to co bedzie chcial co ? Jak o tym myslisz???
Mi pasuje![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
no to supermam wiec nadzieje ze ten spot wyjdzie bardzo fajnie i ze bedzie sie kolegom i kolezankom podobalo to bedzie mozna czesciej organizowac
a latem bedzie o wiele lepiej bo zawsze mozna gdzies nad jeziorkiem zoorganizowac np w cichowie
przy jakims grillu itp itd ( ale do lata jeszcze duuuzo czasu). Chyba ze u mnie na grilla latem sie umowimy haha
![]()