taka przyjemnosc kosztuje mniej wiecej tyle co kolejna gtv w nienajgorszym stanie....
Printable View
taka przyjemnosc kosztuje mniej wiecej tyle co kolejna gtv w nienajgorszym stanie....
Witam Was po przerwie :) co do kosztow to kosztowalo mnie to rowno 5000tys. Jednak zupełnie to nie jest miarodajne poniewaz robil mi to bardzo dobry kolega. Trwalo to tez bardzo dlugo bo ponad 2 miesiace. Trudno mi powiedzieć ile by krzyknął obcej osobie. Prawdopodobnie nic:) bo nie robi takich projektow. Robi auta z europy zachodnie bo tam twierdzi jest kasa. Tyle co za moją gtv bierze za same fotele i boczki wiec interes dla niego zaden. Troche tez mnie to pociesza bo raczej drugiej takiej nie będzie a nie sadze aby ktos za taką robote w tym aucie dal ponad 10000 tysi. Nawet nie chce abym mu robił reklame. Dobre co, ten ma szczęscie. Nie chce roboty :) tak czy owak jak bym robil drugi raz to pare drobnych zmian by bylo. Na pewno logo na fotelach w jednym kolorze, boczki drzwi, ciut mniej jasnej nici. Deska jest oki. Moze pare zupelnie nie waznych drobiazgow do poprawy. Podsufitka wynagradza te drobiazgi. Wczaraj wrocilem z lodzi i 10 min "pieszczoty" dla gtv obowiązkowo :)
- - - Updated - - -
co do wypalenia to juz nie wiem co jeszcze :) felgi na pewno i tu troche proszę o radę. Mam ochote na dotz fast fifteen 19 cali polerowane albo oz ultraleggera 18. Wiem Oz to waga a wlasciwie jej brak :) ale jakos nie do konca mi sie podoba ta felga za to dotz podoba mi sie bardzo i wazne tez, ze mega bedzie widac zaciski i tarcze. Moze macie jakieś pomysly. Eta beta odpadla z przyczyn technicznych. Dystrybutor mega przyjazny i niesamowicie pomocny ale juz nawet pomijając problemy z zalozeniem to chyba ten dotz podoba mi się najbardziej. Co sadzicie ?
myśle że wagą w i tak cięzkim aucie już nie ma się co przejmować więc jak dla mnie 19 dotza + zacisk bedą powodowac erekcję ;)
obejrzyj jeszce botticelli z OZ
http://www.squadra916.com/forums/gal...-cup-sportiva/
dołożyłeś już 10 kg w skórze więc nie ma sie co martwić, TS`em Cie zrobię hehehe
Zasadniczo wyglada to kozacko.Aczkolwiek z logiem umiejscowionym na przednich fotelach troche nie trafili.Mozna bylo pojsc w rozwiazanie zastosowane w Alfie Romeo 8C.Ale i tak szacun za naklad pracy wykonanej przy tej Alfie. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/09/50.jpg
a nie myślałeś o zenderach siena albo milano?
No to by byo dobre miejsce. Planowo miało byc logo w oparciu a nie na zaglówku tylko cos im nie pasowalo i sami tak zadecydowali. Troche zdalem się na ich gust i wyszlo nie do konca idealnie. Z drugiej strony i tak się ciesze, ze przy drobnych jeszcze poprawkach bedzie ok.
- - - Updated - - -
malo widac zaciski w tych felgach. Prawie wogóle :(
- - - Updated - - -
10 kilo to chyba tylko deska :) wszystko wazy duzo wiecej. To jest mega cięzkie. Drzwi z matami bitumicznymi :) to dopiero waga. Tak czy siak TS em z zaglem to tak :) bez niego nie dasz rady :)
no to w końcu jakiś głos na nie - fotele tapicerka baaardzo mi się nie podoba
fotele kompletnie nie pasują, kolorowe logo bez komentarza, pikowanie... cóż, Bentley to Bentley...
deska - też na nie
do tego nitka - tu jasna, tu czerwona... choinka, brakuje jeszcze tylko lampek (ledów ? :D )
gdyby to było robione na oryginał to co innego
do tego jeszcze flok i inne historie...
jakość szycia też pozostawia wiele do życzenia i widzę to na małch zdjęciach, na żywo na pewno jest gorzej
jakby co za punkt odniesienia biorę takie szyte tapicerki jak w mojej danej GT czy w Gtv Redziego (obie jasno-szare, obie szyte
przez tego samego specjalistę) - inna liga zarówno wygląd jak i jakość wykonania
- - - Updated - - -
jeszcze jedno - marka AR powinna zobowiązywać - czy naprawdę musicie pisać "5000tys." ???
...taka pisownia oznacza pięć milionów :D
...i jeszcze odmiana słowa "logo" - aż oczy bolą