no to w końcu jakiś głos na nie - fotele tapicerka baaardzo mi się nie podoba
fotele kompletnie nie pasują, kolorowe logo bez komentarza, pikowanie... cóż, Bentley to Bentley...
deska - też na nie
do tego nitka - tu jasna, tu czerwona... choinka, brakuje jeszcze tylko lampek (ledów ?

)
gdyby to było robione na oryginał to co innego
do tego jeszcze flok i inne historie...
jakość szycia też pozostawia wiele do życzenia i widzę to na małch zdjęciach, na żywo na pewno jest gorzej
jakby co za punkt odniesienia biorę takie szyte tapicerki jak w mojej danej GT czy w Gtv Redziego (obie jasno-szare, obie szyte
przez tego samego specjalistę) - inna liga zarówno wygląd jak i jakość wykonania
- - - Updated - - -
jeszcze jedno - marka AR powinna zobowiązywać - czy naprawdę musicie pisać "5000tys." ???
...taka pisownia oznacza pięć milionów
...i jeszcze odmiana słowa "logo" - aż oczy bolą
dzięki i za taki glos na nie. Myslę jednak, że łatwiej by Ci bylo ocenic jakośc wykonania po obejrzeniu w realu. Wbrew pozorom zdecydowanie lepiej wyglada w bezpośrednim kontakcie. Co do foteli czy pikowania. Nie było moim zamiarem robienia jej na oryginał. Nie miałem takiego zamyslu. Na Forzaitalia były glosy, że tu czy tam mozna by zrobic inaczej cos porawic ale ogólny odbior byl bardzo dobry. Wlasnie lepszy niz z fotek. Nikt jednak nie powiedział, ze fotele nie pasują. To nie jest oryginal i jak ktos jest wierny oryginalowi to zawsze powie Nie. Fotele świetnie trzymaja, nie sa najlepiej tj tak jak bym chciał uszyte ale dla mnie i wielu pasują. Redzi tez tak twierdzi

Aby juz jednak nie walkowac czy cos pasuje czy nie "de gustibus non est disputandum" O jakosci mozemy dyskutowac ale gust to juz raczej indywidualna sprawa. Ja lubię pikowanie

Zrobiłem to z "milosci" do tego auta. Chcialem się czuć jeszcze lepiej prowadząc ja czy chocby siedzac i sluchając muzyki. Mam nadzieje, że kiedyś zobaczysz ją w realu i może cos Ci się jednak spodoba

Wierze w to, że tak a flok na slupkach? A co mialem tam dac? Papier toaletowy czy gazete? Troche mam wrazenie, że ciut się czepiasz. Bierzesz za pkt odniesienia swoje GT a ja wiem, ze zawsze mozna lepiej

Pewnie i w GT mozna by cos poprawić. Co do "5000 tys" to wielkie dzięki. Tu się zgadzam prawie w 100% z Tobą. Prawie bo do tego aby nie robić takich błędów to nie marka AR zobowiązuje tylko poprawnosc pisowni

Tak czy owak przykro mi, ze wszystko jest na nie bo wierze, ze bardzo kochasz markę i chciałbys aby kazda AR byla bella przez duze B. Pozdrawiam W.