Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 23456789101112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 143

Temat: zupełnie odmienione wnetrze mojej gtv Pare fotek :)

Użytkownik Romeo Avatar fajf
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    AR Spider 2.0TS `97 Hardtop

Domyślnie

taka przyjemnosc kosztuje mniej wiecej tyle co kolejna gtv w nienajgorszym stanie....

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Witas
    Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał fajf Zobacz post
    taka przyjemnosc kosztuje mniej wiecej tyle co kolejna gtv w nienajgorszym stanie....
    Witam Was po przerwie co do kosztow to kosztowalo mnie to rowno 5000tys. Jednak zupełnie to nie jest miarodajne poniewaz robil mi to bardzo dobry kolega. Trwalo to tez bardzo dlugo bo ponad 2 miesiace. Trudno mi powiedzieć ile by krzyknął obcej osobie. Prawdopodobnie nic bo nie robi takich projektow. Robi auta z europy zachodnie bo tam twierdzi jest kasa. Tyle co za moją gtv bierze za same fotele i boczki wiec interes dla niego zaden. Troche tez mnie to pociesza bo raczej drugiej takiej nie będzie a nie sadze aby ktos za taką robote w tym aucie dal ponad 10000 tysi. Nawet nie chce abym mu robił reklame. Dobre co, ten ma szczęscie. Nie chce roboty tak czy owak jak bym robil drugi raz to pare drobnych zmian by bylo. Na pewno logo na fotelach w jednym kolorze, boczki drzwi, ciut mniej jasnej nici. Deska jest oki. Moze pare zupelnie nie waznych drobiazgow do poprawy. Podsufitka wynagradza te drobiazgi. Wczaraj wrocilem z lodzi i 10 min "pieszczoty" dla gtv obowiązkowo

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Trin Zobacz post
    Na zdjęciach wygląda zacnieXD a ta podsufitka to jakaś bajka jest piękna robota i wyjątkowość gwarantowana;] za jakiś czas pewnie znowu z czymś wypalisz;p obłęd... Gratulacje i pozdrawiam
    co do wypalenia to juz nie wiem co jeszcze felgi na pewno i tu troche proszę o radę. Mam ochote na dotz fast fifteen 19 cali polerowane albo oz ultraleggera 18. Wiem Oz to waga a wlasciwie jej brak ale jakos nie do konca mi sie podoba ta felga za to dotz podoba mi sie bardzo i wazne tez, ze mega bedzie widac zaciski i tarcze. Moze macie jakieś pomysly. Eta beta odpadla z przyczyn technicznych. Dystrybutor mega przyjazny i niesamowicie pomocny ale juz nawet pomijając problemy z zalozeniem to chyba ten dotz podoba mi się najbardziej. Co sadzicie ?
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	image.jpg
Wyświetleń:	64
Rozmiar:	83.0 KB
ID:	107992  

Mieszka w
    Kalisz
    Auto

Domyślnie

myśle że wagą w i tak cięzkim aucie już nie ma się co przejmować więc jak dla mnie 19 dotza + zacisk bedą powodowac erekcję
    obejrzyj jeszce botticelli z OZ
    http://www.squadra916.com/forums/gal...-cup-sportiva/
    Ostatnio edytowane przez fajf ; 07-09-2013 o 10:26

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

myśle że wagą w i tak cięzkim aucie już nie ma się co przejmować więc jak dla mnie 19 dotza + zacisk bedą powodowac erekcję
    Generalnie ta felga duzo bardziej mi sie podoba. Oz to marka a co do wagi to chodzilo mi bardziej o masę wirujacą i nieresorowaną bo i tak te zaciski i tarcze duzo wazą ale to pewnie bez znacznego wplywu na osiągi. No chyba, ze te 5 kilo na feldze to przepasc w osiagach

Mieszka w
    Kalisz
    Auto

Domyślnie

dołożyłeś już 10 kg w skórze więc nie ma sie co martwić, TS`em Cie zrobię hehehe

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Zasadniczo wyglada to kozacko.Aczkolwiek z logiem umiejscowionym na przednich fotelach troche nie trafili.Mozna bylo pojsc w rozwiazanie zastosowane w Alfie Romeo 8C.Ale i tak szacun za naklad pracy wykonanej przy tej Alfie.

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

a nie myślałeś o zenderach siena albo milano?

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał BURATINO Zobacz post
    Zasadniczo wyglada to kozacko.Aczkolwiek z logiem umiejscowionym na przednich fotelach troche nie trafili.Mozna bylo pojsc w rozwiazanie zastosowane w Alfie Romeo 8C.Ale i tak szacun za naklad pracy wykonanej przy tej Alfie.
    No to by byo dobre miejsce. Planowo miało byc logo w oparciu a nie na zaglówku tylko cos im nie pasowalo i sami tak zadecydowali. Troche zdalem się na ich gust i wyszlo nie do konca idealnie. Z drugiej strony i tak się ciesze, ze przy drobnych jeszcze poprawkach bedzie ok.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał mac!ek Zobacz post
    a nie myślałeś o zenderach siena albo milano?
    malo widac zaciski w tych felgach. Prawie wogóle

- - - Updated - - -

dołożyłeś już 10 kg w skórze więc nie ma sie co martwić, TS`em Cie zrobię hehehe
    10 kilo to chyba tylko deska wszystko wazy duzo wiecej. To jest mega cięzkie. Drzwi z matami bitumicznymi to dopiero waga. Tak czy siak TS em z zaglem to tak bez niego nie dasz rady

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

no to w końcu jakiś głos na nie - fotele tapicerka baaardzo mi się nie podoba
    fotele kompletnie nie pasują, kolorowe logo bez komentarza, pikowanie... cóż, Bentley to Bentley...
    deska - też na nie
    do tego nitka - tu jasna, tu czerwona... choinka, brakuje jeszcze tylko lampek (ledów ? )

gdyby to było robione na oryginał to co innego

do tego jeszcze flok i inne historie...

jakość szycia też pozostawia wiele do życzenia i widzę to na małch zdjęciach, na żywo na pewno jest gorzej

jakby co za punkt odniesienia biorę takie szyte tapicerki jak w mojej danej GT czy w Gtv Redziego (obie jasno-szare, obie szyte
    przez tego samego specjalistę) - inna liga zarówno wygląd jak i jakość wykonania

- - - Updated - - -

jeszcze jedno - marka AR powinna zobowiązywać - czy naprawdę musicie pisać "5000tys." ???
    ...taka pisownia oznacza pięć milionów
    ...i jeszcze odmiana słowa "logo" - aż oczy bolą

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

.....
    Cytat Napisał alfagt19jtd Zobacz post
    no to w końcu jakiś głos na nie - fotele tapicerka baaardzo mi się nie podoba
    fotele kompletnie nie pasują, kolorowe logo bez komentarza, pikowanie... cóż, Bentley to Bentley...
    deska - też na nie
    do tego nitka - tu jasna, tu czerwona... choinka, brakuje jeszcze tylko lampek (ledów ? )

gdyby to było robione na oryginał to co innego

do tego jeszcze flok i inne historie...

jakość szycia też pozostawia wiele do życzenia i widzę to na małch zdjęciach, na żywo na pewno jest gorzej

jakby co za punkt odniesienia biorę takie szyte tapicerki jak w mojej danej GT czy w Gtv Redziego (obie jasno-szare, obie szyte
    przez tego samego specjalistę) - inna liga zarówno wygląd jak i jakość wykonania

- - - Updated - - -

jeszcze jedno - marka AR powinna zobowiązywać - czy naprawdę musicie pisać "5000tys." ???
    ...taka pisownia oznacza pięć milionów
    ...i jeszcze odmiana słowa "logo" - aż oczy bolą

dzięki i za taki glos na nie. Myslę jednak, że łatwiej by Ci bylo ocenic jakośc wykonania po obejrzeniu w realu. Wbrew pozorom zdecydowanie lepiej wyglada w bezpośrednim kontakcie. Co do foteli czy pikowania. Nie było moim zamiarem robienia jej na oryginał. Nie miałem takiego zamyslu. Na Forzaitalia były glosy, że tu czy tam mozna by zrobic inaczej cos porawic ale ogólny odbior byl bardzo dobry. Wlasnie lepszy niz z fotek. Nikt jednak nie powiedział, ze fotele nie pasują. To nie jest oryginal i jak ktos jest wierny oryginalowi to zawsze powie Nie. Fotele świetnie trzymaja, nie sa najlepiej tj tak jak bym chciał uszyte ale dla mnie i wielu pasują. Redzi tez tak twierdzi Aby juz jednak nie walkowac czy cos pasuje czy nie "de gustibus non est disputandum" O jakosci mozemy dyskutowac ale gust to juz raczej indywidualna sprawa. Ja lubię pikowanie Zrobiłem to z "milosci" do tego auta. Chcialem się czuć jeszcze lepiej prowadząc ja czy chocby siedzac i sluchając muzyki. Mam nadzieje, że kiedyś zobaczysz ją w realu i może cos Ci się jednak spodoba Wierze w to, że tak a flok na slupkach? A co mialem tam dac? Papier toaletowy czy gazete? Troche mam wrazenie, że ciut się czepiasz. Bierzesz za pkt odniesienia swoje GT a ja wiem, ze zawsze mozna lepiej Pewnie i w GT mozna by cos poprawić. Co do "5000 tys" to wielkie dzięki. Tu się zgadzam prawie w 100% z Tobą. Prawie bo do tego aby nie robić takich błędów to nie marka AR zobowiązuje tylko poprawnosc pisowni Tak czy owak przykro mi, ze wszystko jest na nie bo wierze, ze bardzo kochasz markę i chciałbys aby kazda AR byla bella przez duze B. Pozdrawiam W.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Witas Zobacz post
    .....
    Sprostowanie małe. Napisalem, że Redzi tez tak twierdzi mialem na myśli Redziego z Gdanska a on nie miał Gtv ki wiec to chyba nie o niego chodzi
    Ostatnio edytowane przez Witas ; 08-09-2013 o 09:15