Ręki nie dam sobie uciąć ale mam wrażenie, że to byłem ja ;)
Skręciłeś na most milenijny... racja?
Printable View
hehe najpierw jechałem za Tobą na królewieckiej później Alfie zachciało się wyprzedzać - Ty bodajże leciałeś prosto w stronę popowic, ja skręcałem na most... Wg. mnie to byłeś Ty bo obok napisu 146 miałeś również "junior"
Zgadza się to byłem ja;) Miałem zamiar Cię przegonić, ale silnik się nie rozgrzał, a kierowca ma miękkie serce i swojej niuni na zimnym powyżej 2,5k obr/min nie kręci.
Ale jak teraz spotkam jakąś 156 FL ERA XXXXX nie ma zlituj! :D
:) do zobaczenia na drodze Krzysiek
- i tak przy okazji wczoraj kilka minut po 20 na lotniczej koło hali tęczowa spotkałem kolegę w 156 jechałem za nim mrugałem ale chyba nie zauważył - jak się nie mylę były ramki klubowe a kolega posiadał dość bujną czuprynę ;) pozdro!!
ciemno zielona 164 na parkingu przy aquaparku, dziś koło 19:30...
pozdrawiam :D
Panią w czerwonej 146, jadącą ze swojca, tuż za Orlenem, pozdrawiam :)
Serdecznie pozdrawiam wesołą panią w czerwonej 146 jadącą w stronę Bielan (ul.Kwiatkowskiego) :ciao:
Pozdrowienia dla pani z ciemnej 145 rej. DDZ widzianej pod Magnolią ok. 20:30
Oraz dla lekko przytartej również ciemnej 156 chyba JTD; godzina i miejsce to samo ;)
Ja mam pytanie.
Czy Pan z krwisto czerwonej 156 SW mijający Się ze mną prawie co dzień ok 6:45 na ulicy Lotniczej (a właściwie jej objeździe przez Most Pilczycki), kawałeczek przed Gliniankami, podążający w stronę Leśnicy to klubowicz ?
Pzdro dla klubowicza z pod LBH przy magnolii który postawił swoja Alfe 156 tuż przy wejściu ;)
POZDROWIONKA dla ZIOMECZKA ze 166 nerovolcano z ktorym dojezdzalem do Milicza...fajne autko!...fajny kolorek!hehehehehe tylko twoj motorek mnie gniotl!!!bo domniemam ze to 2.5 lub 3.0?ale moj TSik dawal rade co nie?hehehehe POZDROOO!!!ps fajne kolka
Granatowa na felgach-telefonach ;D ?
---------- Post dodany o godzinie 18:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:28 ----------
Jeśli przed FL-em i:
*BlueCosmo (granat)
*z czerwonymi zaciskami ham.
*z jasną skórką
*na "telefonach"
- to pewnie Xenocyd (-> moja była Alfinka 2.0 - bo bujna czupryna się zgadza, okolice Lotniczej i klubowe ramki też ;))
U mnie w profilu album z fotkami - to ta ;) ?
kurcze nie wiem nie przyjrzałem się dokładnie, najpierw jechałem za a później z lewej ale musiałem dość ostro hamować bo światła koło tęczy... Ja jechałem dalej prosto a Alfa którą widziałem skręcała w prawo , na pewno kierowca jechał z pasażerem - kuźwa chyba kupie sobie notesik i będę zapisywał numery rej. ... ;)
Nooo piątka dla koleżki ze 156 na blachach ONY jadącego pół godzinki temu z pasażerką od strony Leśnicy ;)
Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę:
1. Jasnozielonej 147 widzianej 2x w Krapkowicach jechałem za nią od ronda na k45/Prudnicka w stronę kędzierzyna-koźla w godzinach ok.7:25 (pomigane - nie odmigane) oraz widzianą ok. 15:30 w okolicach lidla.
2. Srebrną 156 wjeżdżającą do Prószkowa od strony Opola około 16:00 (pomigane/pomachane - Nie wiem czy odmachane bo nie widziałem kierowcy).
pozdro dla kierownika czarnej, szyby tez, 156tki SW na DL blachach w drodze na Lubin, dzis 15:15 :)
A czyja 156 stoi pod Carrefourem na Borowskiej (posiada klubowe ramki)? Migałem, machałem ale nie było reakcji, potem okazało się, że wysiadła z Niej o ile dobrze widziałem blond Pani... :)
a ja pozdrawiam kolege z zielonej 145 takiej jak mojej z legnicy na blachach DL ... kolega na pewno klubowicz bo widzialem auto na forum,
podjezdzalem na orlen w zlotoryi gdy kolega stal na parkingu obok stacji a nastepnie ruszal w strone legnicy zapewne mnie nie widzial ale co tam - pozdrowic mozna ;)
Kto jechał Funią na klubowych ramkach wczoraj ok 18:00 lotniczą i skręcał w stronę Kozanowa, blachy "PL XXXX" ???
P.O.Z.D.R.O.
ystian namierzony w niebieskiej Pandzie w Z-cach (jeśli się nie mylę ;))
Mijałem Cię dzisiaj 2x (Alfą koło ALDI i Uno na Żeromskiego - to ja mrugałem :D)
Pozdawiam kolege z ktorym sie witalem kilka dni temu na moscie pomiedzy trzebinia a Chrzanowem, AR 156
Wczoraj na nowym moscie nad Slęza, zreszta juz drugi raz, Rain czesto sie tu kręcisz.
a ja pozdrawiam kolegów z czerwonego Civica których przed chwilą w jakże elegancki sposób objechałem na królewieckiej - kuźwa ale człowoiek jest głupi nawet nie wiem ile miałem na blacie... ale miałem jakąś dziwną zachciewajkę i oni też... hehe - Alfa rządzi ;)
Pozdrówka dla koleżki w zielonej 156 mijanego dziś przed Leśnicą.
Kurde, słońce tak waliło po gałach, że ledwo się ogarnąłem i w ostatniej chwili wite zajechałem ;)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 2.4JTDM o numerach DSW* ktory wpuscil mnie dzis w korku we Wroclawiu w tunelu Kazimierza Wlk/Olawska.
Jechalem czarna 159
Pozdrowienia dla koleżanki z 145 1.6 TS jechaliśmy "razem" przez Klecińską i Lotniczą dzisiaj jakoś o 21:45
Raz jeszcze pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 DGL - spotkaliśmy się dziś ok 10:30 koło Magnolii... ;)
pozdrowienia dla kierowcy 156 o rejestracji DOA na wjeździe do kopalni w Złotym Stoku :)
Pozdrowienia dla wyprzedzanej na autostradzie czarnej 156 (chyba SW) DOA między zjazdem Wrocław Wschód, a Wrocław-Bielany.
O godzinie gdzieś koło 12:00
Dzięki za pozdrowienia,miło mi widzieć i pozdrowić kobietę za kierownicą .
pozdrowienia dla srebrnej 146 jadącej w kierunku Leśnicy dzisiaj o 10.30 ty podniosłeś rękę czarnej 146 na kns 00... ja nie zauważyłem byłem zajęty wpuszczaniem z prawej potem moja dziewczyna powiedziała że ktoś rękę podniósł ale ja widziałem już tylko twój tył
Możliwe, że to ja ;)