Strona 40 z 766 PierwszyPierwszy ... 30313233343536373839404142434445464748495090140540 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 7660

Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Czarna Żmijka
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS 1996, kiedyś również Alfa Romeo 164 2.5 TD Bordeaux 1995

Smile

Ja także wczoraj w polu widzenia miałem najprawdopodobniej tą samą czerwoną GTV-kę V6 3.2 z lotką z tyłu widzianą na ul. Gajowickiej na wysokości koszar. Widziałem ją również kiedyś na ul. Klecińskiej (było wzajemne pozdrowienie ).

Chłopaki, muszę Wam powiedzieć, że czytam forum codziennie i tak cholernie zazdroszczę jak piszecie, że się widzieliście, np. we Wrocku, czy w okolicach na trasie. Najpierw czytam jak ktoś kogoś zobaczył... po chwili jest odzew widzianego i to jest ekstra sprawa!!!
    Ja każdego dnia wypatruje AR-ek i jak tylko widzę mrugam. Niestety najczęściej bez odzewu Czekam, aż ktoś mnie wypatrzy.

Koledzy nie zawiedźcie Czarna GTV którą latam codziennie na trasie Gądowianka - Klecińska - Hallera - Powstańców Śl. czeka, aby pozdrawiać

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    była 156SW JTD jest 159SW 1,9 JTD 8V 2008r.

Domyślnie

Cytat Napisał Czarna Żmijka Zobacz post
    Ja także wczoraj w polu widzenia miałem najprawdopodobniej tą samą czerwoną GTV-kę V6 3.2 z lotką z tyłu widzianą na ul. Gajowickiej na wysokości koszar. Widziałem ją również kiedyś na ul. Klecińskiej (było wzajemne pozdrowienie ).

Chłopaki, muszę Wam powiedzieć, że czytam forum codziennie i tak cholernie zazdroszczę jak piszecie, że się widzieliście, np. we Wrocku, czy w okolicach na trasie. Najpierw czytam jak ktoś kogoś zobaczył... po chwili jest odzew widzianego i to jest ekstra sprawa!!!
    Ja każdego dnia wypatruje AR-ek i jak tylko widzę mrugam. Niestety najczęściej bez odzewu Czekam, aż ktoś mnie wypatrzy.

Koledzy nie zawiedźcie Czarna GTV którą latam codziennie na trasie Gądowianka - Klecińska - Hallera - Powstańców Śl. czeka, aby pozdrawiać
    przyjdzie i czas na Ciebie - mnie we Wro łatwo poznać bo mam blachy ERA a dziś jadąc do pracy towarzyszyła mi 146 od królewieckiej do milenijnego - nie wiem czy kolega odwiedza forum bo ramek nie miał ale tak czy siak pozdrowienia się należą - aha ja też ich nie mam i tylko czekam na zapisy...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

my jeździmy po Wrocławiu na kaliskich tablicach i też nam nikt nie macha, myśląc zapewne, że przejezdni

Jak zobaczycie ciemno grafitową 156 i czarną 159 (obie w sedanie), to możecie śmiało machać
    Klubowym ramek, to ja raczej nie zobaczę z daleka, ale "ręczne powitanie" już szybciej

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Najbardziej ciekawi mnie, kto jechał tą zieloną 145-tką <myśli>

---------- Post dodany o godzinie 15:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:49 ----------

Cytat Napisał Czarna Żmijka Zobacz post
    No no... z lotką... to z pewnością ta sama

Ja teraz będę częściej bywał we Wro (szykowanie mieszkanka studenckiego w okolicach UNIWER-AUTO ), to proszę odmachiwać czarnej 156-tce DB... ! ! !

bboy
    Gość

Domyślnie

Sam Wrocław a ze Świdnicy nikogo : ( nikt po Świdnicy nie jeździ

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał bboy Zobacz post
    przejrzyj ten wątek, to nawet nie jedną alfę znajdziesz

ja i ona - "iniemamocne"

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

no nie jest aż tak źle ja w Świdnicy wiem o 5-6 Alfach /wraz z moją/, które na pewno Ci odmachają jak spotkasz na drodze
    chociaż jeździ ich sporo więcej ale niestety tylko ta garstka wie o co kaman z tym pozdrawianiem

PS. bboy, coś mi się zdaje że jakiś czas temu widziałem Twoją Alfę na Zawiszowie zaparkowaną w pobliżu tego głównego kompleksu handlowego
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 20-08-2010 o 16:06

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rain
    Mieszka w
    Niziny
    Auto
    Stilo 1.9 JTD, Brava_HGT

Domyślnie

Ja co jestem w Świdnicy to cały pluton Alf widzę. A matbera kiedy spotykam chyba przestane liczyć
    Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
    Co mi się przez łapki przewinęło:
    Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v

doroti
    Gość

Domyślnie

pozdrowienia dla kierowcy i pasażera białej GT, dziś po południu na skrzyżowaniu Dworcowej i Małachowskiego. wprawdzie ja byłam w biurze, ale przylukałam przez okno, ze takie cudo stoi na światłach i wszystkich w pokoju zobligowałam do podejścia do okna i podziwiania

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Czarna Żmijka
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS 1996, kiedyś również Alfa Romeo 164 2.5 TD Bordeaux 1995

Smile

Cytat Napisał doroti Zobacz post
    wprawdzie ja byłam w biurze, ale przylukałam przez okno, ze takie cudo stoi na światłach i wszystkich w pokoju zobligowałam do podejścia do okna i podziwiania

"Przylukanie przez okno" jak najbardziej się liczy!

Przy okazji pozdrawiam kierowniczkę ciemnej 147 spotkanej przy skrzyżowaniu ul. Szybowcowej i Bajana. Z mojej strony były światełka, które spotkały się z uśmiechem pięknej Pani i uniesieniem dłoni. Miło.