Trzymam za słowo i czekam na kolejne info o zlocie.
Printable View
Czy może jest planowany jakiś spocik w najbliższym czasie?
Podpinam się pod pytanie :)
no ten weekend zapowiada się raczej pod znakiem niemrawej pogody ale przyszły weekend... kto wie :) jeśli pogoda za tydzień dopisze to czemu nie :) tym bardziej że ja już szykuje się do wiosennego odpicowania Włoszki :D chociaż niestety pogoda jeszcze bardzo zmienna jest.. w sumie nic dziwnego bo mamy dopiero połowę marca. chyba że zrobimy coś za dwa tygodnie tak ładnie na przywianie kwietnia i przy okazji już pełnoprawnej wiosny :D wszystko uzależnione od pogody..
Jasne :) Czekam na info. Flatbeet nie przejezdzales wczoraj około godzine 21:30 tą brukowaną drogą w stronę shella i tesco? (nie pamietam nazwy ulicy >.<) Śmignęła mi srebrna 147, ale śpieszyłem się bardzo i niestety nic więcej nie zobaczyłem :(
ok ja też czekam na info
Tak, mam na myśli czwartek ;)
Czyli Ty...właaaaśnie Sikorskiego!
Witam,
Ma byc cieplo, coraz cieplej, moze w ta sobote jakis grill w bielawie nad jeziorem? Powiedzmy kolo 14?
Ech...ja chętnie i na pewno by był, ale w sobotę prostuję alusy (chlerne polskie drogi) kupuję dwie nowe oponki (znów te drogi ;/) i zakładam poliuretany (zgadnijcie co...)
kurcze a ja lece na weekend na śląsk najprawdopodobniej, chyba że nie pojade to się zjawie mam nie daleko z nowej rudy tylko może tak koło 16 było by lepiej albo w niedziele ma być jeszcze cieplej
Spot 3.04 (najbliższa niedziela) godz. 15:00 parking nad zalewem OWW Sudety w Bielawie ul. Wysoka 1.
W ramach spotu udajemy się na jakiś soczek do pobliskiego baru "Gościniec Sudecki" (www.gosciniecsudecki.pl), który znajduję się nad jeziorem.
Później przejazd odcinkiem górskim trasy rajdu ELMOT, który odbędzie się tydzień później - mam na myśli: Jodłownik - Przełęcz Woliborska. Daleko przecież nie mamy :)
Przypominam aby kierować się drogowskazami "OWW Sudety".
Myślę, że warto się zjawić, ponieważ zapowiadają na niedzielę 23 stopnie :)
LISTA:
1. ystian
2. piotrek v6
3. dudi80
4. matber1
5. flatbeet
Ja powiem w ten sposób...w sobotę robię samochód jak skończę będę na 100%, dopisuję się do listy. Prócz tego, na Elmocie robię zdjęcia jako "fotoreporter" ^^ Także wielu z Was pewnie też spotkam.
LISTA:
1. ystian
2. piotrek v6
3. dudi80?
4. matber1
5. flatbeet
6. wojtasw007 (99%)
EDIT:
O widzę, że kolega z Nowej Rudy? 8 lat tam mieszkałem, teraz kłodzko ;)
no nie dokładnie z nowe rudy tylko z Ludwikowic a mówię że z nowej rudy bo to szybciej kojarzą
Ogarnąłem się dopiero o 16:30..ze świdnicy byłbym u Was w 20 minut przy czystym lewym pasie, ale nie wiedzałem czy jeszcze jesteście i nie mam numeru żeby przedzwonić i dopytać się czy jest sens jeszcze jechać -.-
ja niestety dopiero wróciłem ze śląska żałuje że nie dałem rady przyjechać to już drugi spocik na który musiałem odpuścić mam nadzieję że do trzech razy sztuka i następnym razem się uda
mam pytanko czy coś się dzieje w tym temacie? organizujecie mini spoty i nie dajecie znać??;-((
Czy w te jajowe święta coś jest organizowane chętnie bym się gdzieś wybrał?
panowie może by jakiegoś spontana zrobić w te jajowe dni ? jestem właśnie w waszych rejonach w Kudowie i bym się po jawił.
i cisza...bez odzewu. to co parking na zbiorniku w świdnicy dzis o 16??
Mati no przyjadą Ci 4 osoby, te same co zawsze, co to za spot będzie. ja i tak nie mam czasu, wiesz dobrze. spontan-spota to można robić w dużym mieście gdzie trochę tych aut jest a nie tu gdzie nawet na normalnego, planowanego spota trudno jest zebrać 5, 6 osób:P
Paweł ale marudzisz...co prawda ja też nie mam dzisiaj czasu (:D) ... ale w miare mozliwości postaram się bywac jak najczęściej...
P.S.Zakup v6 nie doszedł do skutku, inwestuję w aktualną. Zaczynam od porobienia wszystkich pierdół w przyszły piątek.
P.S.2. Wiem, że to nie odpowiedni topic, ale...orientuje się ktoś w kosztach zmiany sposobu napędzania? Diesel >> Benzyna? Ewentualnie w kosztach swapowania 1.9 105KM na 2.4 mjet? Jest takie coś w ogole mozliwe?
było pytanie czy sie widzmy czy nie. nie było inicjatywy wiec napisałem ze jak ktos ma ochote to ok jak niebedzie nikogo trudno :p
myślę że jest to możliwe, nie ukrywam że tez mi chodzi taki niecny plan po głowie ale do tego jeszcze ho ho daaaaleeeeko, jeśli w ogóle kiedyś:P musisz o to popytać Wojtek na forum w działach bardziej tematycznych, na pewno ktoś się na tym zna, silnik wejdzie na pewno ale więcej Ci nie powiem bo nie wiem :)
Wprawdzie wiosna w pełni, ale widzę, że większość osób z naszych rejonów nie wybudziła się ze snu zimowego;) Więc może czas przetrzeć oczka i zobaczyć się? Najlepsza ku temu okazja myślę na zlocie w Opolu 11-12 czerwca, wybiera się ktoś???
Ja na 99,9% jeśli nie swoją GTV to jadę z Barusiem :)
Brawo, brawo, koledzy :) Oby więcej takich jak wy, chętnych do poimprezowania :D
No i zmienione na 100%
2 Wojtki ogłaszają, że będą :)
Dobre i tyle;) Chociaż zachęcamy także innych - tych którzy byli ostatnio, chyba zachęcać nie trzeba, a Ci którzy przybędą po raz pierwszy na tego typu imprezę, nie przepuszczą już żadnej:D
ja odpadam...bede na jakis tam targach wtedy...szkoda..
Hmmm...ja miałem jechać na targi motoryzacyjne do poznania bodajże wtedy, ale wolę jednak opole :P
Świdnica! Czekam aż się zorganizujecie ze spotem to przyjadę z Kłodzka (już przestaję pomieszkiwać w Świdnicy), bo zjadłbym jakąś pizzę :P
cokolwiek bys Paweł organizował w ten weekend ja niestety znowu odpadam, jade jutro nad morze bo są jakies tam targi znowu i wracam dopiero w środę...wrócę i znowu jade w czwartek i wrócę w niedziele wiec jak cos to nie w ten weekend tylko kolejny moge sie spotkac wieczorem na jakims mini spociku :)
no bo prawda jest taka że chodzi mi po głowie spocik grill'owy gdzieś między Świdnicą, Legnicą i Jelenią Górą co by ściągnąć też tamtejszych miłośników marki plus Wrocław oczywiście:) fajnie byłoby połączyć siły na jednym większym spocie bo wiem że tu i tam działają lokalne grupy Alfisti :) pomysły są 2 - Bolków i Zamek Świny lub jezioro Słup koło Jawora. jeśli się zmobilizujemy i padnie na ten weekend to raczej jezioro, z Bolkowem jest więcej roboty bo ruiny zamku są podobno zamknięte czy jakoś tak.. no w każdym razie trzeba by załatwiać z lokalnym klucznikiem byśmy tam mogli na teren zamku wejść i to raczej odpłatnie. czasu jest mało a szkoda bo w weekend zapowiada się ładna pogoda. coś będę kombinował ale chyba jednak w ten weekend spod nie wypali, chyba dopiero za tydzień..
Mamy już piątek...ten weekend bankowo nie wypali jeśli ma być duża frekwencja. Mnie np. w ten weekend nie ma, już są plany których nie zmienię za żadne skarby :P
A za tydz opole.. -.- Także chyba niedane mi przyjechać na grilla do Was :(
no to zobaczymy sie w opolu bo ja tam na chwil parę wpadne :)