dokładnie tam nie legalnie :) zaparkowany był
Printable View
Pozdrawiam oramkowaną 145 na SBL, zaparkowaną dzisiaj na parkingu pod Belgiem w Katowicach.
Pozdrawiam oramkowaną srebrną 156 na rej RDE.. mijaną dzisiaj w Zakopanem, pomachałem w ostatnim momencie, nie widziałem czy reakcja była u Ciebie ;]
no to pozdrawiam kolegę w 159 ciemnej jeszcze na "obcych blachach" spotkanego jakieś pół godz temu w DG , okolice osiedla "manhattan"
żeby dać wizytówkę zatrzymaliśmy na chwilke ruch na 3 pasmowej drodze bo ciężko było przekazać wizytówkę z lewego pasa na środkowy w czasie jazdy :D
A ja pozdrawiam kolegę ze pięknej 156, z którym miałem okazję jechać dziś w nocy do domu, korzystając z usług jednej z firm przewozowych! :)
wiem że trochę późno te pozdrowienia ale pozdrawiam Kierownika 159 SW na rej SJ na klubowych ramkach widzianą 01.11 na poboczu nieopodal cmentarza na dąbrowie narodowej.
Pozdrawiam kierownika albo kierowniczke niebieskiego mito z konieczynką na zakładzie fiat , zaparkowanego przy dyrekcji - ładna sztuka
Pozdrowienia dla srebrnej 156, którą mijałem dziś w Olkuszu przed 14 :)
dzisiaj pomachał mi gostek w 156 na czeskich blachach:) ot. taka ciekawostka
pozdrawiam kierownika ciemnografitowej 166 widzianej dzis do południa w Skawinie, na krakowskich blachach, nie wiem czy nie czasem maateusz...
Pozdrawiam parę w czerwonej Brerze z którą pomykaliśmy A4 w stronę Krakowa w sobotę po południu, oczywiścieiste lewym pasem ponad 200 :)
Łapki oczywiście były gdy się zrównaliśmy przed bramkami, zayebiste uczucie :D
Skoro tak się pięknie pozdrawiacie to ja również kogoś pozdrowię, a co! ;) Pozdrowienia od czarnej 147 z Częstochowy dla srebrnej 156 kombi również na rejestracjach SC. Wlecieliśmy wieczorem, do miasta w niezłym tempie.
pozdrawiam Gopcia spotkanego dziś rano na S86 katowice , kierunek DG
jechoł se peżotym partnerem abo cuś :lol:
se mnie dogonił ( bom jechoł wolno ) i my se miny porobili bez łokno
wesoło było
Pozdro dla kierownika ciemnoniebieskiej 145 zaparkowanej w niedziele na parkingu na Łysej Polanie :)
ps.wycieczka w góry mam nadzieje udana;)
Pozdrawiam ciemną 156 z ramkami widzianą dziś na trasie Babice Libiąż ok 11:30, nie zdążyłem machnąć nawet ale pozdrawiam:)
Pozdrowienia dla białej Giuletty i ciemnej 147 widziane/mijane na światłach przed mostem w Będzinie- obie chyba na SBE blachach.
Pozdro dla kolegi w srebrnej 147 o numerze KCH 2X01 który się ścigał z moją żoną od przejazdu kolejowego w Bieruniu aż do Chełmu Śląskiego.
Żona zadowolona. :)
pozdrowienia dla Rafalka w Kozach :D milo bylo Cie bylo widziec:D
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW stojącej w kolejce do myjki przy BP przy Bora-Komorowskiego przed szesnastą.
Haha że aparatu nie miałem - nowa droga od Nowohuckiej na Rybitwy i widok marzenie, ale do sedna:
Gorąco pozdrawiam kolegę w ciemnej 147 około 20:40 na w/w ulicy który poprawił mi humor łamiąc stereotypy i na lince HOLUJĄC srebrną octavie!
Pozdrawiam, dalej cały radosny z tego widoku, Michał! :D:D:D
Pozdrowionka dla 166 na ramkach zaparkowanej dzisiaj na Głowackiego koło Alby w Olkuszu to chyba twoja Drobiazdzek
i dla zielonej 156 SW przy centrum kwiatowym koło Viktorii zapodałem wizytówke
aaa jeszcze we wtorek srebrna 156 nr.KOL.... koło przejazdu w Rabsztynie ok 17..00 światełka poszły ale bez odpowiedzi
Pozdrawiam kolege w 145 na blachach KNS z rameczkami, ktorego spotkalem w Krakowie na Wadowickiej kolo 15. Machalem Ci chyba z 4 razy zanim mnie zauwazyles :)
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 156 na blachach SPI widzianego dzisiaj około godziny 13 w drodze do Bytomia ;)
Pozdrawiam Victorię przyuważoną dzisiaj pod piekarnią "Kłos" w Tychach. Ja tankowałem do pełna w mlekomacie jak odjeżdżałaś :) oraz pozdro dla Lesia zaparkowanego pod Rossamannem.
pozdrawiam srebrna poliftowa 156 na SB z wielkim napisem SPRZEDAM widziana wczoraj w nocy na swiatlach przy sarnim stoku.
Pozdrawiam czarną oramkowaną 147 mijaną dzisiaj około 16 na drodze DK1. Ja jechałem na Katowice, a kolega na Bielsko.
Pozdrawiam kierowcę z mijanej 159sw czarną na francuskich numerach w Cieszynie na ul. Katowickiej koło orlenu łapki były :), 159SW czarną SB mijanego na rondzie koło media expert, oraz 145 czerwoną na cieszyńskich numerach na Katowickiej przed osiedlem Piastowskim:)
Pozdrówka dla srebrnej 147 KOL....zaparkowanej przy Cerrfur w Olkuszu,zapodałem wizytówke
Pozdrowienia dla czarnego Spidera w bielsku na Grazynskiego oraz dla 147 ktory jechal za mna od prezydenta pod sfere oraz dla czarnej 147 na parkingu pod sfera na blachach SPS .... i sasiada na w/w parkingu zielona 159
No to tak:
ok 11.45 koło myjni przy norauto w sosnowcu:
1.Parę w czerwonej 147 wizytówka poszła
2.Kierownika czerwonej 156 v6...czekałem ale sie nie doczekałem...poszły 2 wizytówki za wycieraczke:)
I Bociana wczoraj wieczorem pod Tesco na Mydlicach ;)
pozdrawiam
Pozdrowiam czarna 159 combi na klubowych ramkach widzianego dzisiaj w Barwałdzie Górnym.
Pozdro dla czarnej poliftowej 156 SW na blachach KWA zaparkowanej w nocy z soboty na niedziele pod dyskoteką Energy 2000 w Przytkowicach ;)