Kolgę w srebrnej 156sw ok 16.10 stojacego w korku na Wojska Polskiego w stronę ul.Królowej Jadwigi...wizytówka poszłaPOZDRAWIAM
![]()
Kolgę w srebrnej 156sw ok 16.10 stojacego w korku na Wojska Polskiego w stronę ul.Królowej Jadwigi...wizytówka poszłaPOZDRAWIAM
![]()
Pozdrowienia dla kierownika czarnej MiTo (zauważyłem w ostatniej chwili kątem oka) _tomek_? - dzisiaj na Warszawskiej
oraz dla pana w białej Guliettcie z koniczynką i oramkowana SK... (pięęękna).
Alfa Romeo 164 2.0 V6 TB + Brera 2.4 JTD + Maserati Quattroporte M139
Pozdrowienia dla kierowniczki lub kierownika czerwonej Spider V6 na miejscowych blachach zaparkowanej na osiedlu "Janek" przd południem. Nie wiedziałem że taka pięknośc po Zabrzu śmiga.![]()
pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 159 na ramkach okolo 14:40 na bora-komorowskiego, za pozno zobaczylem by mrugac
Srebrną 156 pozdrawiam dziś a raczej juz wczoraj ok godz 22 30 jadaca za mna od wilkowic bystrzańska do bb...małe wyscigi spod świateł były atrakcja wieczoru heh![]()
pozdrawiam właściiciela czarnej gtv widzianą dzis pod politechnika slaska w katowicach
blachy SBL
pozdrowienia dla wszystkich spotkanych na drodze kraków-bochnia w dniu wczorajszym (4 listopad) oraz szczególnie białą Alfę 156 bodajże na numerach R.. (nie pamiętam) który zajechał mi drogę na wjeździe na autostradę na zjeździe wielickim
![]()