Jeśli Q jeszcze nie ma, to może to rozebrana wersja przedprodukcyjna, wcześniej takich części nie brakowało, więc może i przy okazji liftingu jest podobnie.
Printable View
zerknijcie na ceny w Belgii, wg mojej wiedzy większe firmy bez problemu dostają 15% od ceny cennikowej nie wiem jak mniejszy klient
No to odliczam czas do uruchomienia nowego konfiguratora, emocje jak oczekiwanie na Nowy Rok. Różnica jest taka, że Nowy Rok zawsze nadchodzi, a konfigurator AR - pewnie znowu nie. Pewnie znów AR Polska pokaże swoim klientom a więc OSOBOM JĄ UTRZYMUJĄCYM :fuck:
No mamy 1 lutego, konfigurator i cenniki stare, a może to będzie jednak 2 lutego bo w sumie luty ma 29 dni, a poza tym to chyba nie było konkretnego przekazu od dumnie zwiącym się Product Managerem człowieka, że będzie to w 2020 roku przecież:D
Ja mam najświeższe wiadomości, oficjalne uruchomienie konfiguratora w PL będzie 30 lutego 2020. Z tej okazji FCA przygotowuje szereg atrakcji i niespodzianek, np. właściciele samochodów AR będą mogli wziąć udział w loterii na 1% rabat na wersję BYZNES. Niestety ostatni punkt regulaminu upoważnia do udziału tylko uczestników będących w związku konkordatowym, o imionach Janusz i Karyna.
Dodatkowo FCA GWARANTUJE, że od 31 lutego 2020 żadna AR już nigdy się nie zepsuje - tu niestety też mały haczyk: dotyczy wersji z 2020r.
Nie wnikając w szczegóły - na temat obsługi w salonach AF szkoda bić piany, tam się chyba długo nic nie zmieni, a trafienie na handlowca rzeczywiście zainteresowanego sprzedażą należny rozpatrywać w kategoriach wyjątku a nie reguły.
Poza tym, tam nikt nic nie wie, albo masz dwie sprzeczne informacje... dopóki rozmawiasz ogólnie - jeszcze jest OK, ale jak decydujesz się na zakup i przechodzisz do szczegółów to uzbrój się w cierpliwość bo do końca nie wiesz co kupujesz i za ile ;)
https://youtu.be/fu33sxY916o
Słucham sobie dla odprężenia :)
- - - Updated - - -
Piszesz o KR czy CB? Facet z Bydgoszczy opublikował tu konfigi MY2020. A konfigurator na stronie rzeczywiście w styczniu nie ruszył...
- - - Updated - - -
Hehe dobre. Ale nie wiem czy AR Polska zrozumie, pomyślą że to komplement i zapożyczą uznając to za dobry pomysł na marketing, bo lepszych jak widać nie mają :)