Sorki, za małe zboczenie z tematu, ale taka ciekawostka, znalazłem na jednym z portali, taką oto kierownicę. Wygląda jakby była poliftowa, ze względu na przełączniki
https://allegro.pl/oferta/alfa-romeo...ara-8661497585
Oś czasu: 147 2.0 TS Selespeed, 156 2.0 TS Sportwagon, 156 2.0 JTS, Giulietta 1.4 MA TCT, Giulia Super 2.0T, Stelvio Business 2.0T
Ta kierownica prawdopodobnie przywędrowała ze Stanów.
Szkoda że ktoś chciwy wyciągnął karbonową wstawkę z koniczynką.
Ciężko wyhaczyć np boczki drzwi z Q z kompletnymi listwami, zawsze znajdzie się Janusz biznesu który rozłoży to wszystko na atomy i sprzedaje pojedyncze sztuki za sumaryczną kwotę wyższą niż nówki fabryczne.
Nie mam, akurat w w tym przypadku nie było to wymagane.
grzana kierownica jest częscią pakietu zimowego (podgrzewane fotele i dysze spryskiwaczy), a wyposażenie dla zimnych krajów to jakieś mało znaczące niby szczegóły - nie wiem dokładnie co w Giulii to znaczy, ale zawsze to były rzeczy typu większy aku i/lub mocniejszy rozrusznik (w dieslu), nic więcej
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.