Dokładnie lukas trafiles w 10 . Mam podobne odczucia.
Pobawilem się googlem wpisując słowa archoil i nick kolegi i sporo postow się pokazało w ktorych ewidentnie promuje te produkty:D
Jak widać powoli klienci się pojawiają.
wysłane z WC
Dokładnie lukas trafiles w 10 . Mam podobne odczucia.
Pobawilem się googlem wpisując słowa archoil i nick kolegi i sporo postow się pokazało w ktorych ewidentnie promuje te produkty:D
Jak widać powoli klienci się pojawiają.
wysłane z WC
Niczym nie handluję ;-) a polecam tylko to czego używam w swoich autach prywatnych (Julka a wcześniej Subaru) i firmowych (Toyoty) - zwłaszcza kiedy używam zgodnie z przeznaczeniem i działa OK ;-)
Zgadza się - nigdzie nikomu nie polecam stosowania niczego niezgodnie z przeznaczeniem i przestrzegam przed tym aby Forumowicze wiedzieli, że można osiągnąć lepsze efekty bezpiecznie a często także taniej.
Co do firmy zgadza się - obecnie Archoil bo lepszy i tańszy od BG Products które stosowałem przez lata. Jak znajdę coś ciekawszego / lepszego to pewnie się tym podzielę ;-)
Ma ktoś dane ile TBN mają oleje 2T firmy Eni (Agip)? Dokładnie chodzi mi o Moto 2T i Scooter 2T? Nie mogę nigdzie znaleźć. Któryś z nich zaleję albo Gulfa Syntrac 2T.
Czyli tak podsumowując jaki olej zaleca się lać po tych 116 stronach tematu, w jakich proporcjach i jak na taki olej reaguje ON podczas mrozów.
Przeczytałem jakaś tam ilość stron, chociaż szczerze nie jestem w stanie znaleźć odpowiedzi na te 3 pytania w miarę szybko. Nie chodzi tutaj o lenistwo,szkoda mi życia na szukanie w tylu stronach, pytam tutaj osoby które to stosują i są w stanie odpisać bez szukania wcześniej.
Znasz odpowiedź, odpowiedz z praktyki, jeżeli nie znasz, w wolnych chwilach będę szukał dalej :-) (chociaż wole np. pobawić się z dzieciakiem jak wertować forum strona po stronie :-))
I przez takie wpisy niedługo dobijemy do 200 stron. A wystarczy przeglądnąć początek...
OK, spoko! Nie musicie odpowiadać w taki sposób. Zapytałem o konkrety, jak chcecie mnie zgnoić i odjąć z życia jakieś dwie godziny to spoko! Nikt nie ma do powiedzenia konkretów, tylko temat znajdź sobie. Spoko,rozumiem. Tylko,że stron trochę jest i dlatego zdaje sobie sprawę,że zajmie czasu szukanie odpowiedzi KONKRETNYCH. Myślałem,że po to mamy forum,żeby sobie pomagać,informować :-) Jak was uraziłem do tego stopnia,że zamiast odpowiedzieć (jeżeli się wie) na te pytania wolicie odpisać "przeglądaj se sam" to przepraszam. :)
Nikt się nie obraża i nikt Cię nie ma zamiaru gnoić. Ale sam zobacz, że przez takie wpisy temat dawno odbiegł od konkretów.
Jakbym był moderatorem, to bym wypierdzielił ze 110 stron do kosza.
Konkrety masz na początku. Wypisane jakie oleje kupić (orlen 2T?) i jakie ilości wlać.
Wiem, że 117 stron przeraża, ale nie jesteś pierwszy, który zamiast przeczytać, pisze kolejne strony. Dlatego powstała "moda na sukces" w dolewkach oleju 2T do silników JTD ;)
Ps. Wszystkiego dobrego w nowym roku ;) Mniej kopcenia i równiejszej pracy diesla...
Dla czego od razu gnoić. Tutaj ludzie też tracili czas na szukanie informacji, przeprowadzanie testów aby do końca wyjaśnić zagadnienie. Nikt im za to anie nie płaci ani nawet nie ściska ręki. Robią to charytatywnie dla innych osób. Więc tego typu święte oburzenie, że ktoś ci nie podał informacji na tacy jest po prostu nie moralne. A jeszcze bardziej to w jaki sposób to tłumaczysz wyraża brak szacunku dla osób, które włożyły w to swój czas i wiedzę.
W sumie... może powinniśmy przeanalizować temat jeszcze raz i całe sedno sprawy ująć z jasną, zwięzłą i zrozumiałą tabelkę z dużą czcionką ? To co panowie i panie ? Może poświęcimy parę swoich dni, wolne chwile aby nie narażać się na ironiczne przeprosiny z fochem ? ;)
I to by było na tyle w kwestii OT.