Ja nawet nie wiedzialem ze mam magneti marelli (swoja droga, ktora lepsza ? ) zamowilem dension gatewal lite bt w firmie car-tronic. Dziala bezproblemowo
Printable View
Zmieniarka zalozona z yatora, czy podczas podlaczenia do tel przez aux I puszczeniu nuty z tel (yt)to graja mi glosniki z prawej sstrony.. Co jest nie tak?
Witajcie
Podepnę się do tematu choć bardziej chodzi mi o radio niż zmieniarkę.
Mianowicie mam 159 przed liftem z radiem magneti marelli czy da się go zastąpić radiem z AR 159 poliftowym?
Z tego co mi wiadomo to nie. Ale może specjaliści się wypowiedzą
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć. Czy zakładał ktoś zmieniarkę cyfrową Densiona BT do auta z Blue&Me?
Zmęczyło mnie rozmawianie przez BT w takiej jakości więc postanowiłem kupić jeszcze raz mikrofon który jest w zestawie (poprzedni obciąłem i dolutowałem do oryginalnego) i to był strzał w 10. Jakość rozmów bardzo dobra, druga osoba słyszy mnie dobrze, żadnych trzasków a więc naprawdę nieźle. Wrażenia po prawie roku użytkowania na plus, żadnych najmniejszych problemów. Jedyne co denerwuje to fakt że po każdym odpaleniu trzeba wcisnąć play na radiu bo muzyka nie odtworzy się automatycznie.
Tak, zostawiłem ten kapelusz z gąbki który na nim jest i dzięki temu mocno się wcisnął w mocowanie po oryginalnym mikrofonie, siedzi dobrze nie lata, nie wypadnie.
Cześć.
Czy taka zmieniarka będzie pasowała do radia przedlifowego z navi: https://www.olx.pl/oferta/zmieniarka...5-IDk4kbI.html ?
Jak w takim przypadku z przyciskami na kierownicy, czy po podłączeniu pendrive'a będzie można zmieniać utwory za pomocą przycisków na kierownicy?