-
Nie no racja, nie powinienem nikogo zniechęcać do obchodzenia 100 lecia. Jeśli ktoś tak to odebrał to sorry. Po-prostu dla mnie jest drogo, z której strony by na to nie patrzeć ;) Węgry odwiedziłem tylko dzięki moim znajomym którzy dorzucili się do interesu, teraz jednak sobie nie wyobrażam jechać do Włoch full załadowanym autem (moje biedne nadkola.....) stąd samemu muszę ciułać na odwiedzenie Italii :)
Tak czy owak mam nadzieje że będzie silna delegacja Alfaholików i zbierzecie materiał do podzielania się z resztą z tej wyprawy :)
-
Ja jestem zdecydowany pojechać przynajmniej na dzień dzisiejszy jest to mozliwe
-
Dobrze, że już coś wiadomo na dziś. Można mieć tę datę na uwadze. Ale do ostatecznego poukładania indywidualnych planów każdy ma zapewne daleko. Też deklaruję się dziś na 90%.
Na marginesie, FAP i ludzie z IK@Ra (może i IK@R, dokładnie nie wiem) przymierza się do organizacji wyjazdu grupowego. Szczegółów nie znam i na pewno, gdy będą znane zostaną przez organizatorów tu podane. Nie będę wybiegał przed szereg, ale warto taki scenariusz też mieć na uwadze.
-
to ja po raz kolejny mowie ze jade o prosze doliczyc jeszcze jedna 75 z W-wy:)
-
a po co Ci paszport do Wloch? wszystkie kraje podrodze sa w EU wiec nie ma granic i tylko dowod wystarczy w razie czego :) lol sorki za spozniony post ale otwarlo mi na 10 stronie i nie popatrzylem ze to nie jest ostatnia :)
-
widze że całkiem spora grupa jest chętna-supcio!
-
No to ładnie :) Ledwo zdam prawo jazdy a tu tyle wyjazdów mi się szykuje ;)
Najbardziej rzecz jasna nie mogę się doczekać, by odpowiednio świętować stulecie ulubionej marki ;)
Skoro paszport nie potrzebny, to dobrze...
-
Można już zakupić bilety, na te obchody 100-lecia w Mediolanie?
http://www.alfanews.pl/2009/12/11/of...ki-alfa-romeo/
-
Pisali, że na Alfisti.com będą zapisy, jednak na razie cisza. Jak już uruchomią zapisywacz to myślę, że będzie głośno i na AN na pewno artykuł się pojawi :)
-
ciekawe czy mi wolne dadzą w pracy:P. . . ale myślę że się przejadę:)