Mi dziś termostat padł jak wracałem z Płocka, a co za tym idzie ogrzewanie. Do tego czarny lód na drodze. Była hardcorowa jazda, ale jakoś dałem radę ;)
Printable View
Mi dziś termostat padł jak wracałem z Płocka, a co za tym idzie ogrzewanie. Do tego czarny lód na drodze. Była hardcorowa jazda, ale jakoś dałem radę ;)
a mi dziś przymarzły klamki w tylnych słupkach ;)
wstawiłem auto do garażu, jak puści to wypsikam jakimś "dziekciem"
a mi dziś świrował centralny - drzwi kierowcy oraz zamek w drzwiach tylnych lewych ;/
Wczoraj "zasrany i nieszczęśliwy" Sosnowiec którego nie lubie, wjechałem bardzo dynamicznie w studzienke, na drugi dzień rano, mało powietrza w kole...
Co to ma do Alfa vs Zima?
A to że wszyscy jężdzą wyznaczonym ślaczkiem i robi się tzw "ścieżka" no i trzeba się jej trzymać, ale Ci co tą ścieżke robią mają zawieszenie miękie i mocarne i wjazd w taki kanał jest ładnie amortyzowany :D u mnie... NIE :D
co sie tyczy odpalania to nie ma co narezekac. gorzej z zamaracjaca klamka ( dokladniej przycuskiem) oraz tym otwarciem na wlot paliwa. przymarza tam taki dzyndzel w srodku i nie wiem jak to grzac. moze przystawic tylek.
---------- Post dodany o godzinie 23:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:13 ----------
dprry za litwrowki, slabo dzis widze
---------- Post dodany o godzinie 23:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:14 ----------
sory za literowki slabo dzis widze
w mojej wczoraj pękł przewód od wspomagania i caly olej slak trafił a tak to nic sie nie dzieje
Ja mam swoją 145 14 boxerka tydzien i pali na dotyk,a stoi pod blokiem.
U wczesniejszego własciciela grzala sie w garazu i mialem lekkie obawy,
ale mile jak narazie jestem zaskoczony.
Pozdrow