Nie ma to jak dobrze odgrzany kotlet :D
Więc po kolei...
Po pierwsze...
Co się bulwersujesz, że Ci zrobiłem uwagę, iż 2.0TB to nie 3.0? Wygląda na to, że to Ty masz jakiś problem z własnym ego :lol:
Po drugie...
Czytania ze zrozumieniem uczą z tego co pamiętam już w pierwszych klasach podstawówki... Ale jak to mówią "czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał" :D
Znajdź jeden szczegół :P podpowiedź: wyróżnia się :lol:
Po trzecie...
Patrz punkt pierwszy... :lol:
Po czwarte...
No patrz... nie podejrzewałbym... Ale weź pod uwagę, że porównywanie silnika wolnossącego 3'litrowego 24'zaworowego z turbodoładowanym 2'litrowym 12'zaworowym tylko dlatego, że oba to V6 podobnej konstrukcji jest lekkim przegięciem... no chyba, że dodamy jeszcze tutaj 2.5 V6 25v i 3.0 V6 12v... a co! Kto bogatemu zabroni !? :lol:
Żeby nie było, że jakieś bzdury opowiadam :P
http://www.motoryzacyjnie24.pl/dane_...rbo_205km.html
http://www.motoryzacyjnie24.pl/dane_..._v6_226km.html
Po piąte...
Patrz punkt drugi :lol:
Nazwa tematu brzmi(żeby nie było to skopiowałem:P) "V-max 166 3,0"
I mało kto z się odzywał nt innych silników...
Po szóste...
Aleś mnie teraz zagiął... nawet nie wiem jak to skomentować... najlepiej będzie odpowiedzieć na to linijką... niczego
No, więc idźmy dalej...:lol:
Po siódme...
No cóż... fora dyskusyjne są też po to, aby uzyskiwać pytania na nurtujące nas pytania... Bo jeśli na przykład zadam pytanie "Czy moje felgi będą bobrze wyglądały w ciemnym kolorze" a dostanę odpowiedź "Ja mam całkiem inne i wyglądają fajnie" to jaki sens zadawania pytania?
Więc jeśli ktoś zadaje pytanie jaka jest maksymalna prędkość 3.0 V6 to nie wyjeżdżaj z odpowiedzią, że Twoja 2.0 TB zamyka, bo to nie jest odpowiedź na zadane pytanie a tylko dodawanie kolejnego posta do długiej listy odpowiedzi nie na temat...
Chcesz się pochwalić lub dowiedzieć jaki jest Vmax 2.0 TB to sobie otwórz temat i swobodnie pisz a nie wpier...asz swoją gruszkę między jabłka :lol:
Po ósme... ostatnie...
Za obrażanie użytkowników tez są punkty... Proponuję się zapoznać z regulaminem...
Jednakże znaj moją litość, bo nie mam zamiaru zgłaszać tego do moderatora :P
Nie mam zamiaru więcej odpowiadać na Twoje posty w tym temacie, ponieważ według mnie wszystkie wątpliwości zostały rozwiane a jakiekolwiek pretensje do mnie proszę kierować na do mojej skrzynki wiadomości ażeby nie offtopować już więcej w tym temacie.
Pozdrawiam
Tomek