Co prawda rzadko bywałem na spotach a później jeszcze rzadziej ale myślę, że zbyt duża częstotliwość spotkań może być przyczyną spadku popularności. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Pzdr.
Co prawda rzadko bywałem na spotach a później jeszcze rzadziej ale myślę, że zbyt duża częstotliwość spotkań może być przyczyną spadku popularności. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Pzdr.
Cześć. Planujemy zorganizować taki trochę większy spocik. I tu mam pytanie czy z Warszawy i okolic byłby ktoś chętny przejechać się w okolice Płońska? W ramach spotu planujemy zorganizować dużego grilla, ewentualnie atrakcje typu przejażdżki bryczką, nauka jazdy konnej z instruktorem itp. Dla lubiących poleżeć na wodą dostęp do małej plaży nad rzeką. Termin prawdopodobnie w połowie sierpnia ale jeszcze do ustalenia. Planujemy klimat rodzinny czyli żony, narzeczone i dzieci mile widziane. Jest możliwość zorganizowania noclegu dla chętnych. Szczegóły finansowe do ustalenia po wyklarowaniu wstępnej listy chętnych. Ale obiecuję że będą to koszty symboliczne bo tak naprawdę to tylko koszt jedzenia a im więcej nas będzie tym pewno wyjdzie taniej. Chodzi o miłe spędzenie czasu i spotkanie się w większym gronie, wypicie jakiegoś piwka itp. Dlatego też jest opcja noclegu.
Musicie wziąć pod uwagę, że w polowie sierpnia jest ogólnopolski zlot !
Za błędy w pisowni odpowiedzialny jest Taptalk !! :P
Zgadza się, ale na ogólnopolski nie wszyscy pojadą. Zresztą Termin jest na razie do ustalenia tak więc to żaden problem.
Ale elita pojedzie :P
Halo halo!?
Jak tam ze zlotami/spotkaniami?
Czy ktoś coś organizuje?
Bardzo chętnie bym się gdzieś spotkał :)
Są jeszcze te spoty czy juz nie zabardzo ?