Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 156

Temat: UWAGA Od 11.04 Zmiana miejsca spotów czwartkowych z KEN Center na Galerię Mokotów!!!

Użytkownik Ogier
    Auto
    alfa 159 8v 120km

Domyślnie

Siemanko nie chce zakładać osobnego tematu więc zapytam tu: jest ktoś z Wawy z kim mógłbym sie umówić na podpięcie auta pod kompa ? chodzi osprawdzenie błedów, wypalania dpf etc. ? Kupiłem elm 327 ale cos nie chce hulać i już sie poddaje. Oczywiście jakąs butelkę postawie, dostosuje sie - podjadę tam gdzie będzie trzeba itd

Użytkownik Ogier Avatar kompot
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9JTD Q2

Domyślnie

Przyjedź jutro na spot youngtimera pod narodowy(!), ktoś pewnie pomoże. Jak będę (i nie zapomnę kompa) to mogę pomóc.
    Jeśli chodzi o kabel to prawdopodobnie wymaga on pewnych elektronicznych modyfikacji aby działał w 100 %. Weź jutro kabel ze sobą, zobaczę co i jak (no chyba, że nie wpadnę ).
    Ostatnio edytowane przez kompot ; 11-07-2013 o 17:06

Użytkownik Ogier
    Auto
    alfa 159 8v 120km

Domyślnie

kurde nie dałem rady bo nie było mnie w Warszawie, a wiadomo kiedy nastepny spot ? albo czy może ktoś by miał chwilę żeby sie ze mną złapać na diagnostykę

Użytkownik Ogier Avatar kompot
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9JTD Q2

Domyślnie

A widzisz, ja byłem i kasowałem błędy. Może będę za tydzień. Pisz w temacie "youngtimer", ten temat i spot jest na wymarciu.

Jola
    Gość

Domyślnie

No właśnie, czy w ogóle ktoś jescze przyjeżdźa na te spoty w GalMolu?

Użytkownik Romeo Avatar ergomarcin
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    brak

Domyślnie

a masz ochotę reaktywować Jola?

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Po co się dzielić i rozdzielać - wpadajcie wszyscy pod narodowy, ta sama pora co zawsze. No chyba, że dla kogoś 10min jazdy to problem

Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
    Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
    "Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ergomarcin Zobacz post
    a masz ochotę reaktywować Jola?
    Marcin, nie wiem, czy jest sens choć brakuje mi tych spotów... Może się kiedyś wybiorę pod ten Narodowy... Wczoraj myślałam, żeby podjechać, ale po zmianie bb nawet nie mam do nikogo telefonu. Poza tym nieśmiałość mnie zjadła
    Ostatnio edytowane przez Jola ; 20-07-2013 o 00:48

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Korek
    Mieszka w
    Warszawa (Mokotów-Bródno)
    Auto
    Fiat Bravo 1.4 T-JET teraz Alfa Romeo 156 jtd jeszcze

Domyślnie

Nie ma miejsca na podziały, teren uważam za dobry prawie każdy ma niezły dojazd, coś się tam dzieje to kolejny atut.

Chciałbym widzieć porządną ekipę warszawska, żeby było nas bardzo dużo, jak wiadomo Galeria Mokotów upadła Arkadia/Cargo również, alternatywą został stadion na tą chwile i żeby była ona jak najdłuższa. Chciałbym też kiedyś pojechać w parę aut na spot poza Warszawę np. do Łodzi w 10 aut

P.S przez spoty coraz bardziej myślę o powrocie do jedynej słusznej marki jaką jest Alfa Romeo.

Pozdrawiam

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Korek Zobacz post
    Nie ma miejsca na podziały, teren uważam za dobry prawie każdy ma niezły dojazd, coś się tam dzieje to kolejny atut.

Chciałbym widzieć porządną ekipę warszawska, żeby było nas bardzo dużo, jak wiadomo Galeria Mokotów upadła Arkadia/Cargo również, alternatywą został stadion na tą chwile i żeby była ona jak najdłuższa. Chciałbym też kiedyś pojechać w parę aut na spot poza Warszawę np. do Łodzi w 10 aut

P.S przez spoty coraz bardziej myślę o powrocie do jedynej słusznej marki jaką jest Alfa Romeo.

Pozdrawiam
    Jasne, jeśli udało Wam się scalić, to już sukces Wobec tego nadrzędnego celu nie żałuję nawet, że upadły spoty Arkadia i GalMok I oczywiście 3mam kciuki, żeby ta chwila się nie kończyła. Ja przez spoty (choćby ich wspomnienie) chyba zostanę przy marce AR. Klimat był niepowtarzalny Alfistów jest w sumie mało i najlepiej byłoby, żeby tworzyli zgraną, zwartą grupę

Przyszedł chyba czas, żeby podziękować wszystkim, dzięki którym marka AR stała się jeszcze piękniejsza

Pozdrawiam serdecznie