Pozdrawiam właściciela alfy 147 widzianej dzisiaj przed 14tą, naprzeciwko wjazdu na targowisko przy ul. Dołowej :)
Printable View
Pozdrawiam właściciela alfy 147 widzianej dzisiaj przed 14tą, naprzeciwko wjazdu na targowisko przy ul. Dołowej :)
pozdro dla wlasciela 147 RZE ...KK stojacej w sobote obok mojej alfy na niepodleglosci
Pozdro dla srebrnej 147 RRS... widzianej dziś w Przybyszówce pare minut po 13 godzinie, leciała w strone Krakowa i miała klubowe ramki;) To chyba Korzeń? Sorki, że nie mrugałem ani nie pomachałem, ale coś się zaciąłem i zobaczyłem Cie w ostatnim momencie nie mając już czasu na miły gest;(
Też Cie za późno już zobaczyłem, żeby zrobić cokolwiek;D Następnym razem będę się bardziej pilnował;) Pozdro
;D a ja pozdrawiam chyba Psylo? który robił dziś zakupy w kosmetycznym w Plazie hehehe :)
Pozdrowienia dla właściciela zielonej 156 w sedanie silnikiem V6 która codziennie widze na terenie PRz :)
pozdro dla kierowcy ciemnej 156-ki mijanej dzisiaj około 14 przy Biedronce na Solarza... machałem ostro ale bez odpowiedzi...
Pozdrowienia dla kierownika granatowej Alfy 156 Rkr z klubowymy ramkami, widzianego ok 13 w okolicach Full Marketu w Krośnie ;)
Ja często widuję granatową 147 rej. RST w Leżajsku ale to chyba nikt z forum bo zero odzewu...
Oliwkowa 147 widziana dzisiaj na Króla Augusta. Pozdrawiam właściciela
Niech będzie pozdrowiony właściciel srebrnej Alfy 147 RZ **333 stojącej przy Zbyszewskiego 8 :)
A przy tym samym bloku tylko z drugiej strony zielona 156 sw RJS to zrzeszona? Coś mało używane to autko jest.
Ponowne pozdrowienia dla Korzenia widzianego dziś jak wracał z Rzeszowa;) hah znowu się zgapiłes na szczescie ja nie pomrugałem, pomachałem a u Ciebie ręka też była;)
heh:d nom wkońcu się udalo;)
Pozdro dla alfaholika ,,kwaśnybartek" widzianego dziś na piłsudzkiego ok 18.15 :)
kini nie widziałem żadnej 146 ale peżotów kilka zauważyłem, czym jechałeś?
peugeotem 205 :) no bo ty mnie napewno nie widziałeś, wyjeżdzałem z bocznej a poznałem Cie po lotce i tylnich lampach :)
No to niewątpliwie byłem ja. Również pozdrawiam.
Pozdrawiam kolegę ze 156-ki niechcąco przytrzymanego dzisiaj przy wyjeździe ze świlczy;)
Również pozdrawiam, nie było tak źle :D Trzeba czasem furę przegonić!!
:D na początku myślałem żeby spróbować Cie gonić, ale teraz jak zobaczyłem (3,2 GTA Q2) to widze, że dobrze że nie zaczałem:P
Szacun;)
korzen ja raz tez probowalem go gonic jak jechalismy na placki po wegiersku ale zapomnialem ze akurat wyjalem z bagaznika drugiego TS napedzajacego tylnia os i odpuscilem ;)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na numerach KDA **** stojącej często na Hanasiewicza, nie było klubowych ramek - wizytówka wylądowała za wycieraczką, zastanawiam się czy to ktoś od nas, albo czy ktoś zaglądnie do nas ;)
A ja przedwczoraj jechałem z UK do Krakowa - A4rka i widziałem kilka Alf ale nikogo z forum najwyraźniej. Mimo wszystko pozdrawiam chłopa. Może to dlatego że leciałem o 2giej w nocy. Ale chyba i tak razem staliśmy 2 godziny w korku na A4 pod Opolem. Po stłuczce 4 samochodów zamknęli autostradę :D
A ja pozdrawiam kieeownika jasno brązowej 146tki stojącej dziś przy 7mym LO ; )
pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 147 RRS xxUY widzianej na parkingu przy ul. Lisa-Kuli obok OPTeam. Stałem zaraz za tylko przez chwilkę, ale ramki dostrzegłem ; )
pozdrowienia dla kierownika 146 na ramkach klubowych stojacej dzis ok.16, pod respanem.
Dziękuję i również ciepło pozdrawiam :)
Korzystając z okazji chciałabym również pozdrowić kierowcę ślicznej czarnej GT spotkanego w piątek przy poczcie na Starzyńskiego. Mam nadzieję, że już niedługo będzie rozpoznawalny po naszych ramkach ;)
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 RJA.... na klubowych ramkach stojącej cały dzień w sobotę na parkingu pod PRz;) PS pewnie nie przypadkowo stanąłeś bliżej mnie;D
Pozdro dla Suchego :)
Pozdrowienia dla właściciela 156-ki RJS, który minął mnie na BP na Powstańców jak czekałem w kolejce do myjni :)
pozdr dla wlaściciela srebrnej 156 RJA ..., która wczoraj urządziła spota ze srebrno-niebieską 159, (ich nie pozdrawiam) przy zjeździe na Malawe koło Auchan.
;)