Niespodzianka moi mili Państwo, małopolskie (przynajmniej formalnie) +1 (czyli ja) :)
Printable View
Niespodzianka moi mili Państwo, małopolskie (przynajmniej formalnie) +1 (czyli ja) :)
ciesze sie ze V-ki beda bo mam bardzo duzo pytan i mam nadzieje ze bedziecie chcieli mi pomoc, mimo tego ze bede bez mojej bryki...pozdrawiam i do zobaczenia :D
bija jak to - bez Alfy ?
ok dobrze ze jeszczem mozna sie zapisac:) wpadne niestety na krotko, niestety maluchem (ale przynajmniej rwd jak prawdziwa alfa;)) ale bede;) zobaczyc was w koncu:)
wiele rzeczy sie na to sklonilo ze bede bez samochodu, gdybym nie jechala sama to moja niunia napewno bym sie pokazala, ale niestety (bo bez auta) ale stety bo bez mojego chlopaka jade sama jako czlonkini zalogi Fidela i jego 166. poza tym alfka przezywa ciezkie chwile i czeka az doktor upora sie z nowym programem diagnostycznym.bo sami nie wiemy co jej jest, objawy znam ale nie przyczyne...i takie młynskie koło,no ale wierze ze Wy na zlocie cos mi poradzicie, jako ze jedziemy na tym samym wózku :D
Może ktoś da zasmakować jazdy tym słynnym V6? ;)
Witam wszystkich :)
Jednych to ucieszy innych troche mniej, ale mam mozliwosc wkoncu po dlugim czasie niepewnosci oznajmic, ze zobaczymy sie na zlocie :D i to az przez 3 dni ... w takim razie do milego zobaczenia :)
Jak pokazują moje doświadczenia zdobyte podczas organizacji I Ogólnopolskiego Zlotu Alfa Romeo Gtv/Spider, gdzie było mniej samochodów i mniej załatwiania, cena 200zł za wszystkie przewidziane atrakcje i noclegi jest bardzo korzystna dla uczestników.
To mniej niż jedno tankowanie do pełna !
W związku z tym, że zlot tuż tuż, chciałabym powiedzieć jakie zasady będą obowiązywać w Konkursie Bellissima Alfa Romeo, czyli na najładniejsze auto zlotu.
W trakcie rejestracji dostaniecie odpowiednią ilość do liczby osób w załodze (wg rejestracji na stronie) kartek, które uprawniają Was do głosowania. Trzeba ich pilnować, kto zgubi - głos przepada :)
W tym roku, żeby było sprawiedliwie, każdy ma OBOWIĄZEK podania trzech RÓŻNYCH samochodów na swojej karcie (w każdym innym przypadku, głos jest nieważny). Wpisujecie na karcie NUMER ZAŁOGI, będzie on na każdym aucie (proszę, czytelnie byśmy nie musieli się zastanawiać czy jest to 1 czy 7 ;) ) Jest specjalnie przygotowana urna, w której mają się znaleźć głosy dobrze wypełnione ;)
Oglądać auta można już w Olsztynie.
Kiedy będzie można oddawać głosy? Pierwszego dnia, podczas wieczoru integracyjnego, drugiego dnia na lotnisku i podczas wieczornej imprezy. W niedzielę głosować NIE MOŻNA, bo to dzień podania wyników i rozdania nagród :)
Mam nadzieję, że wszystko jasne.
Pozdrawiam
Kate
Pozwolę sobie dodać do tego co napisała Kate, że po między osobami, które oddadzą ważne głosy na Bellissima Alfa Romeo zostanie rozlosowana nagroda niespodzianka ufundowana przez jednego z naszych Sponsorów.
Fajnie bylo by wygrac
fajnie było by być na zlocie blisko ale remont w domu w środku i na zewnątrz brak czasu i zmuszony jestem sprzedać alfe :( za dużo chce sie robić w domu i przynajmniej trochę muszę pomoc w domu i sprzedać alfe i dalej meczyć sie niezniszczalna toyota corolla e9
widze masz fajna wersje odezwij sie na priv moze znajde jej bezp domek z mozliwoscia pierwokupu potem dla Ciebie
Macku na zlot bedziemy jechac razem...tzn zaloga Fidela z Rzeszowa, no i jestes moja kolejna ofiara (bede pytala o wszystko na temat naszych V-ek) pozdrawiam
Wcześniej zapisany - teraz mogę powiedzieć, że przyjeżdżam na zlocik, potwierdzam! Czy Warszawa gdzieś się umawia na wspólną trasę, do tej pory nie zauważyłem. Jeśli coś przeoczyłem dajcie linka, jeślinie to może warto coś uzgodnić? Zawsze milej w doborowym towarzystwie... :)
Warszawa umawia się na forum regionalnym -Polska Centralna
Jako jeden z kierownikow wieczornej imprezy zapowiadam konkurs tanca! Przewidziana super nagroda niespodzianka! Takze szykujcie sie ;)
Poprosze wszystkich zeby wzieli ze soba jakies plytki CD to bede puszczal tez dokladnie to co chcecie :)
Kate, ja zartowalem z ta glowna atrakcja, nie musieliscie tego pisac na stronie zlotu ;)
Pozdrowienia i do zobaczenia!
Mam jeszcze pytanie odnośnie powrotu w niedzielę - muszę się urwać max o 12, bo na 15 mam do pracy - nie będzie problemu oczywiście:)? Pytam, bo w planie jest napisane, że opuszczamy ośrodek 16-17, a to dla mnie zdecydowanie za późno:/.
mrksz87, do godz. 16 musimy opuścić ośrodek, oficjalne zakończenie Zlotu jest o godz. 12 :)
Dzięki:)!
Warto pamiętać, że jest to ostatnia niedziela wakacji, więc na drogach będzie pewnie ciasno.
Koleżanki i koledzy, to co nie udało się w zeszym roku, uda się w tym :)
Dzisiaj otrzymałem wiadomość http://www.motofakty.pl/artykul/zlot_alfaholikow.html , że dzięki staraniom kolegi Pawła 156 patronat duchowy nad naszą imprezą objął objął ks. Piotr Brząkalik, który jest pomysłodawcą i głównym propagatorem akcji
http://www.trzezwosc.pl/ , którą większość z nas zna z reklam
" Prowadzę - jestem trzeźwy"
Ks. Piotr Brząkalik będzie naszym gościem honorowym i w trakcie sobotniej imprezy na lotnisku poświęci nasze piękne samochody. :)
Z zakulisowych informacji wiem, że ks. Piotr Brząkalik tak jak i my Alfisti również czuje ducha automobilizmu i na pewno skorzysta z atrakcji, które przygotowaliśmy na lotnisku. ;)
Przecież to jest Zlot ALFAHOLIKÓW a nie ALKOHOLIKÓW ;)
Przypominam, że we wtorek wieczorem zamykamy listę uczestników Zlotu. Pozostały jeszcze trzy dni na zarejestrowanie się na stronie.
Ogłoszenia drobne:
Zbieram listę chętnych na piątkową przedpołudniową myjkę. Są już zaklepane rabaty i szybka obsługa :-)
Proszę się wpisywać kto będzie korzystał.
Akcję zaczynamy od 10
O 12-13 (w zależności od liczby załóg) Poprowadzę konwój w stronę Olsztyna.
Myjka znajduje się przy ul. Warszawskiej 416A - Studio Kosmetyki Samochodowej F1
http://mapa.targeo.pl/F1_-_Studio_Ko...24512e6d7def35