o boziu 7 30 caly tydzien wstaje ok3/5 a tu jeszcze o 7 30 no odbra jak mus to mus ciekawe co na to moja narzeczona hee;)
Printable View
o boziu 7 30 caly tydzien wstaje ok3/5 a tu jeszcze o 7 30 no odbra jak mus to mus ciekawe co na to moja narzeczona hee;)
Ustalać ustalać ja się dostosuje :)
Ja proponuje 7:30, będziemy na miejscu koło 8:30 ;)
no ok ;) tesco jest kolo fiata :>?
Tak, niedaleko fiata, przy drodze na Szczyrk ( http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....2&v=true&utf=1 ) i na parkingu koło stacji benzynowej.
mozna jechac przez kobiernice i oczków fajna trasa mało autek troche dzołków na drodze ale potem w żywcu w lewo i blisko na miejsce
No dokładnie można tez tamtędy ładna trasa :) ewentualnie przegibkiem przejechać ?? :rolleyes:
Przegibek trochę dziurawy jest, chociaż trasa krótka :) sam nie wiem :(
My o 7:00 wyjedziemy z Tychów, więc w dobrych lotach na 7:30 będziemy pod Tesco, ale jak nas czerwona fala łapnie to poczekajcie z 15 min. :) Bo z Bielska-B. to już jakieś 35 min do Rychwałdu w zależności, jaką trasę wybierzemy.
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
Ja bym wam proponował przez Straconkę sie przejechać. Nie ma aż takich dziur, bo cos tam już jest połatane. Potem na Oczków i na Rędzinie skręcicie w stronę Łodygowic. Na nowym moście w prawo do Rychwałdu. Chyba ktoś z BB się orientuje (Jagiel/Slavik) jak trafić:o
Do zobaczyska jutro:D
Wyjazd z Bielska przy duzym tesco kolo ronda 7:30 tak ?? Jedzie ktos od strony Zor badz Jastrzebia ??
http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....2&v=true&utf=1 Parking przy stacji Tesco ( 7:30 ).
PS. Mój kom. 782-685-280 jak by ktoś się miał spóźnić :)
byle nie dziurawa droga bo osatnio na szybko prostowalem felge :/ uratowalo sie gta ;) także do zobaczenia jutro
ja sie spoznie ale przyjade... wiec zadzwonie do ktoregos z was i sie spytam w ktorym miejscu jestescie. Bede wyjezdzal o 11:30 z Jastrzebia Zdroj.
15 Maj 2010 gokarty w Krakówie narazie 17 chetnych dopisujcie sie Mito licze na Ciebie:)
Wie ktoś może coś na temat sklepików gdzie by można było kupić np. kierunkowskazy jasne do alfy emblematy itp itd u nas w bielsku nie wliczając w to ASO ?? są takie sklepy u nas w regionie :)
Najlepiej na alledrogo :)
Aniucha:) czego sie nie robi dla pięknych koleżanek z forum;)
p.s. dzięki za rozdanie ulotek:)
pozdrawiam
hello Jak tam idzie ogarnianie spota ?? :D :D bo czekam z niecierpliwością z moją pieknością aby pochwalić się nią gością :P
Do końca tego tygodnia będzie info, spot prawdopodobnie odbędzie się 6.06. :)
UuuuuUU to widzę grubsza imprezka się szykuje :D jak takie terminy odległe :)
DO WSZYSTKICH.no idzie powoli ale troche jak po grudzie plan prosty spotkanie tesco przejazd pod bielski ratusz foty podróż na dębowiec wyjazd kolejka na szyndzielnie koszt osoby doroslej 19zl masakra i nic taniej dla grona alfistow nie chca dać miejsce na grila najprawdopodobniej hotel pod szyndzielnia ale nie mam jeszcze potwierdzenia terminu ,pozwolenie na wjazd wieczorny na stary rynek w trakcie zlaltwiania ,probuje jeszcze wydebic kilka ulic zamknietych dla nas kolo nowej hali sportowej na szyndzielni ale to tez znak zapytania jak widzicie duzo roboty pomaga mi tylko Jagiel to jest wersja nieoficjalna dla niecierpliwców ,Jedno jest pewne spot 6.6.2010 w bielsku bedzie ale przebieg jeszcze nie okreslony wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc kolo wtorku moze srody bedzie program na forum.jakby ktos chcial pomoc piszcie na prywat
jedno pytanie po co zamkniete ulice pod szyndzielnia?
Żeby sobie pośmigać :crazy_pilot: :driver:
Te chcesz pomoc cos zrobic to wykombinuj jakas dodatkowe atrakcje i zalatw cos ,moze quady zamiast mowic nam co jak mamy robic nie wiesz co chce zamknac a gadasz pierdoly"kilka ulic kolo hali to teren zamniety ogrodzony"nikt nie ma tam wjadzu ale moze my bedziemy mogli tam pojezdzic.
Świetny pomysł moim zdaniem ;) jak wypali to będzie elegancko
slavik ja z rozbiegu rzucilam hasło że będę..niestety zapomniałam że mam już ten weekend zajęty... będę się nad morzem nudzić także sercem napewno będę z Wami... ale do zobaczenia już w sobotę na kartach :D
No dokładnie, proszę się nikomu nie wpier....ć w organizację spota. :warning2:
Wymaga to wiele poświęcenia, załatwiania i dogrywania różnych spraw, by wszystkim dogodzić. Ja po ostatnim żywieckim też trochę nerwów straciłem, mimo iż wszystkim się podobało.
Slavik, może zrobimy wyścigi na ul. Bystrzańskiej? Kogo nie złapie Vectra-wygrywa:D
Powodzenia, w organizacji:)
aha, rewelacyjny pomysł z tym spotem-BEDE! (już z nowym wydechem:P)
przyjacielu po 1. nigdzie wyzej nie powiedzialem kto ma co robic a czego nie...
po 2. pierdoly to moze ty opowiadasz... wiec uwazaj na slowa
skoro tak bardzo sie tym podniecasz ze cos zalatwiasz to twoja sprawa, ja na to nie mam niestety czasu wiec nie skacz na innych ze nic nie robia :|
Wiesz co kolego nie mamy o czym gadac nie ciagne tematu bo nie ma po co mielgo wieczoru
---------- Post dodany o godzinie 22:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:20 ----------
quattroporte mnie nie zlapie bo jezdze przepisowo hehehhe poscigamy sie na kartach
---------- Post dodany o godzinie 22:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:29 ----------
dzieki za wsparcie
---------- Post dodany o godzinie 22:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:30 ----------
aniucha bede plakal to z kim bede tanczyl masz zalatwic mi partnerke na czas Twojej nieobecnosci hehehehhe trudno wzbaczam
---------- Post dodany o godzinie 22:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:42 ----------
a aniucha musisy mi cos pokayac w Krakowie
a co do tematu quadow to bez problemu moglbym je zalatwic ale pogoda raczej nie dopisze...
E no to faktycznie bez sensu quady w deszczu nie pociagna :)
z kątowni ;] , omnie zamnie mozecie jezdzic na qudach w deszczu, błocie :) mi sie niechce przebierac :P
No to ja , powiem tak .
Do 10 czerwca muszę oddać pracę , ale hmm postaram się stanąć na uszach żeby być :P
A co do załatwiania :) hmmmm coś pokombinuje :P