Cytat:
Napisał
makarov
Wsparcia developerskiego - pisze to, po raz kolejny, a Ty po raz kolejny nie za bardzo rozumiesz w czym rzecz - wsparcie developerskie, to między innymi aktualizacja oprogramowania, czyli ROMU - jeśli ta nazwa cokolwiek Ci mówi oraz wsparcie dla aplikacji, które są sukcesywnie aktualizowane - czego Ty człecze nie rozumiesz???
Aktualizacje romu na chińskiego no name z aliexpress? Nie rozśmieszaj mnie. Zgłęb temat tych nawigacji to zobaczysz ze co kilka miesięcy te chińskie fabryk sprzedają zupełnie co innego i o wsparciu po roku możesz zapomnieć chyba ze taki z Ciebie as ze sam będziesz sobie kompilowal wersje systemu pod swojego chińczyka.
Cytat:
Idąc za Twoim porównanie, to pierwszym powinien być 25 letni "maluch" - skąd Ty bierzesz te idiotyczne porównania, masz jakiś leksykon głupich porównań???
Nie kupując auto wybierasz je zgodnie z aktualnymi potrzebami a nie potrzebami za N lat z zasada ze może się przyda...
Cytat:
Wyskoczyłeś z jakąś kompletną bzdura na temat "zamulonego Androida", o którym, jak widać nie masz nie tylko zielone, ale nawet bladego pojęcia, sławiąc Win CE, który został uśmiercony przez samego twórcę i opowiadając jakie brednie o tym, że 90% nawigacji ma WIN CE.
Wróć na poprzednia stronę i doczytaj ze ty byly przypuszczenia i nadal twierdze ze urządzenia do nawigacji na starym systemie to spora większość jesli nie masz danych to twoje zdanie to taka sama bzdura jak moje. Mam pojęcie bo kilka urządzen na androidzie mialem i zanim kupiłem aktualna stacje testowałem chińczyka na androidze ty pewnie nawet gmsa na oczy nie widziałeś albo miałeś inna wersje niz wszyscy jak z tą kamerą.
Cytat:
W sytuacji w której rynek, z każdym dniem, będzie się zapełniał urządzeniami pod Androidem, IOS, WP, praktycznie z dnia na dzień, developerzy moga uznać, że dalsze wspieranie aplikacji na ten system, po prostu się im, najzwyczajniej w Świecie nie opłaca, to po primo, po secundo, posiadając Win CE, skazujesz się, prawie wyłącznie na AM, która dla mnie jest nie najleszą nawigacją, chociażby w porównaniu z iGO, TomTomem, czy wreszcie Sygickiem - rozumiesz, czy nadaj jest to dla Ciebie zbyt skomplikowane???
Jak pokazuje podany przeze mnie przykład developerze z dnia na dzień potrafią wyłączyć aplikacja nawę na przyslosciowym androidzie...
Cytat:
Znowu wyjeżdżasz z jakimiś "telewizorkami", a ja Cie pytałem o radia, zwłaszcza te omawiane w tym wątku, no ale jeśli dla kogoś samo to, że jest wyprodukowane w Chinach, jest powodem do jego krytyki, to weź sobie rozbierz to swoje i sprawdź ile tam mas "made i China", wtedy może zrozumiesz, jakie brednie wypisujesz.
Pytales o jakies konkretne? Jakos nie zauważyłem aby ktos tu omawial markowe urządzenia. Większość androidów z tego tematu to właśnie "no name" z chin o którego wsparciu możesz zapomnieć.
Cytat:
Na 100% Samsung Galaxy, oczywiście pod warunkiem, że będziesz miał na nim jedynie nawigację - znowu te Twoje idiotyczne porównania.
Czyli co android działa szybko jak ma tylko jedna apke? Super ;]
Cytat:
Już dawno minął czas, kiedy to AM, była najlepsza, kto tego nie widzi, jest albo ślepy, albo zaślepiony, albo, po prostu zacofany - otwórz się na nowe wyzwania, przetestuj inne navigacje, będziesz miał skale porównawczą - coś takiego jak asystent pasa ruchu, to już od dawna standard, a Ty masz go na AM?
Zacytuj choc fragment w który wspomniałem ze AM to najlepsze rozwiązanie czytasz co chcesz czytać a nie co jest napisane.
Cytat:
Zadzwoń sobie do pierwszego lepszego serwisu, albo sklepu handlującego nawigacjami i zapytaj jak im schodzą navi pod Win CE, a jak pod Androidem, może wówczas przestaniesz bredzić o tych 90%.
Czyli nagle tysiące ludzi którzy od wielu lat używają jednego urządzenia przesiadlo sie na androida? Skat ye informacje?
Cytat:
Poza tym napisz, ile Cię kosztuje Auto Mapa, bo ja za 24,99€, kupiłem Sygica na Europę z Traffickiem, na całe życie, w dodatku licencja jest na 3 urządzenia - napisz ile Ty płacisz, co roku za Auto Mapę.
Nie mój problem ze dla kogos cos jest drogie. Niektórzy twierdza ze zamiast Malo funkcjonalnej brery mogłem kupic za pól ceny 159...
Ale dobra niech bedzie ze android taki przyszlosciowy kto poleci stacje, ktora za 3-4 lata nadal będzie miała wsparcie producenta i ktora działa autonomicznie bez smartfona a zarazem oferuje przyzwoita jakość dźwięku i pdpalenie 3-4 apek naraz jej nie zmuli a odpalenie trwa kilka sekund a nie kilkadziesiąt?