srebrna 156 SBL na kącikowych ramkach :D
jechała od mikołowa w stronę tych
pozdr.
Printable View
srebrna 156 SBL na kącikowych ramkach :D
jechała od mikołowa w stronę tych
pozdr.
Klub citroena miał/ma taki patent że na lusterku nalepiało się żółte kółko widoczne z pewnej odległości. I to wskazywało na to czy właścicel należał do "pozdrawiaczy" łatwiej więc było o wymianę uprzejmości bez niemiłego uczucia że ktos nas olewa. Może by cos podobnego wymyślić??
jak by ludzie mieli ramki klubowe to by wiadomo było :P. Jest ona w takich kolorach że na prawdę widać ją z niezłej odległości. Oczywiście na trasie gdzie prędkość jest większa niż w ruchu miejskim różnie to bywa. Ale z drugiej strony to chyba mało kto zgodzi się na przyklejenie naklejki np. na lusterko. Domyślam się że kolor musiał by byś jakiś jaskrawy by było go widać z daleka ;)
no ramki nie zawsze sa widoczne, a np tak jak ja z przodu nie mam ramki w ogole i ktos jadacy z naprzeciwka nie wie czy jestem ze spoleczenstwa alfistow. pozdrawiajac malo kto odpowiada w kato tylko 3 odmachalo, na trasie jeszcze nikt nie zareagowal na pozdro. a jezdze codziennie A4 od kato wskakujac na S1 do imielina. w imielinie pozdro poszlo do 4 i nikt nie odpowiedzial. przez imielin przejezdza czerwona 147 ktora pozdrawialem juz 2 razy i zero reakcji. na A4 poszly awaryjki do kolegi z jaworzna i tez nic.
zaczne chyba wkladac karteczki z "pozdro forum alfaholicy" za wycieraczki stojacych na parkingach alf. moze zwiekszy sie nasze grono jak kogos nie ma tu jeszcze;P
pozdro dla wszystkich Alfaholikow;)
A gdzie takowe można jeszcze dostać :D bo bardzo chętnie bym oznakował swój wóz