Czy ktoś ma już doświadczenia osobiste x jakimkolwiek boxem do 200hp? Chciałbym popróbować ale auto na leasingu więc nie bardzo chce wgrywać mapę.
Printable View
Czy ktoś ma już doświadczenia osobiste x jakimkolwiek boxem do 200hp? Chciałbym popróbować ale auto na leasingu więc nie bardzo chce wgrywać mapę.
Mam boxa ale w dieslu 180 km
Też leasing
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W mojej ponad tydzień walczyli z S&S i próbowali to wyłączać, ale bez skutku. Wspominali, że to jakiś oddzielny moduł, może właśnie nie wiedzieli gdzie szukać. Ale jeżeli by Ci się udało to wyłączyć, to jestem pierwszy :) Nie wiem jak w innych, ale podejrzewam, że działa tak samo - S&S powinien mieć warunki do tego żeby działać, czyli ciepły silnik itp. a u mnie jest tak, że po 15 sekundach od odpalenia i zatrzymaniu się od razu gaśnie i ma gdzieś, że warunki nie są spełnione.
Ciepły silnik nie jest warunkiem blokującym S&S. Ale są inne, np. otwarta maska, żądanie dużej mocy z modułu klimatyzacji. Najłatwiej (chałupniczo) trwale wyłączyć S&S obchodząc czujnik zamknięcia maski przy prawym zamku (strona pasażera) bo to ma najmniej skutków ubocznych.
Klag3 a gdzie kupowałeś i jak wrażenia? Kusi by próbować.
pochwalisz sie gdzie? :)
[MENTION=686]klag3[/MENTION]
nie jestem mechanikiem, więc nie chce pisać głupot, ale ostatnio rozmawiałem z jakimś tjunerem, który odradzał boxa, jako negatywnie wpływającego na silnik-w szczególności wtryski,
jak to się może mieć do Twojego box'a?
też mi to wciąż chodzi po głowie, ale jakoś - mając na uwadze gwarancję - trochę się obawiam..
dzieki