Czy ktoś ma już doświadczenia osobiste x jakimkolwiek boxem do 200hp? Chciałbym popróbować ale auto na leasingu więc nie bardzo chce wgrywać mapę.
Czy ktoś ma już doświadczenia osobiste x jakimkolwiek boxem do 200hp? Chciałbym popróbować ale auto na leasingu więc nie bardzo chce wgrywać mapę.
Mam boxa ale w dieslu 180 km
Też leasing
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W mojej ponad tydzień walczyli z S&S i próbowali to wyłączać, ale bez skutku. Wspominali, że to jakiś oddzielny moduł, może właśnie nie wiedzieli gdzie szukać. Ale jeżeli by Ci się udało to wyłączyć, to jestem pierwszyNie wiem jak w innych, ale podejrzewam, że działa tak samo - S&S powinien mieć warunki do tego żeby działać, czyli ciepły silnik itp. a u mnie jest tak, że po 15 sekundach od odpalenia i zatrzymaniu się od razu gaśnie i ma gdzieś, że warunki nie są spełnione.
Ciepły silnik nie jest warunkiem blokującym S&S. Ale są inne, np. otwarta maska, żądanie dużej mocy z modułu klimatyzacji. Najłatwiej (chałupniczo) trwale wyłączyć S&S obchodząc czujnik zamknięcia maski przy prawym zamku (strona pasażera) bo to ma najmniej skutków ubocznych.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Klag3 a gdzie kupowałeś i jak wrażenia? Kusi by próbować.
pochwalisz sie gdzie?![]()
[MENTION=686]klag3[/MENTION]
nie jestem mechanikiem, więc nie chce pisać głupot, ale ostatnio rozmawiałem z jakimś tjunerem, który odradzał boxa, jako negatywnie wpływającego na silnik-w szczególności wtryski,
jak to się może mieć do Twojego box'a?
też mi to wciąż chodzi po głowie, ale jakoś - mając na uwadze gwarancję - trochę się obawiam..
dzieki