dobra ewrybody słuchać! :) musimy się zebrać i kogoś uczynić 'dyżurnym' by zebrał kasę i wysłał ją całą do flatbeet'a. oto co mi napisał :
PS> Jak już będziecie mieli listę to mi napisz ile sztuk dla Was i potem mi płacicie tylko za same kalendarze czyli 26zł / szt a dalej w sprawie przesyłki musisz się skontaktować z Bocianem i z nim dogadywać szczegóły wysyłki. Przekaż tam wszystkim osobom z Wro które będą w tym zamówieniu że jeśli składali już u mnie zamówienie wcześniej a teraz się dopisują do tego grupowego zamówienia to niech mnie o tym poinformują żebym ich z listy wypisał bo już parę osób z Wro się u mnie zapisywało na kalendarz, nicki są na liście. A druga prośba jest taka żeby przelew za Was wszystkich przyszedł najlepiej też jako zbiorowy czyli jeden za wszystkie osoby, w zasadzie tylko taką opcję dopuszczam :) żeby nie było tak że mi podasz listę 10 osób a indywidualnie wpłaci tylko 9 osób bo komuś się nagle odwidzi:P całe zamówienie zbiorowe chce mieć opłacone w jednym przelewie. Przelew może być zrobiony w weekend, no EWENTUALNIE w poniedziałek tak żeby najpóźniej był u nas na koncie we wtorek, ale to już w drodze wyjątku i ostateczność :)
zgodnie z tym musimy zebrać się do kupy, wysłać listę kogo wypisać z listy głównej a wpisać jedną osobę i kilka kalendarzy na nią by zamówić grupowo :) aczkolwiek nie chciałbym to być ja bo w ciągu dnia mam sporadyczny dostęp do neta, konta itp. a w pracy jedynie mogę na chwilkę coś sprawdzić i nie za bardzo mam jak się tym porządnie zająć. możę eMka? była byś naszym menadżerem w tej sprawie, pomógłbym Ci jakbym tylko potrafił, przelał swoją dolę za kalendarz itp. :) czekam na info od was : 504-475-775
p.s.2 - trzeba się skonaktować z pafką czy i tomkiem (156X) czy przypadkiem nie zapłacili indywidualnie, tomka biorę na siebie :P