Zdecydowanie zbiorniczek jest przed zmianowy. Sam to przechodziłem. Wymiana zbiorniczka pomogła.
Printable View
Zdecydowanie zbiorniczek jest przed zmianowy. Sam to przechodziłem. Wymiana zbiorniczka pomogła.
po swoim jednym przypadku twierdzisz ze wymiana zbiorniczka ( koszt ok 130zł ) jest bezcelowa
teraz poczytaj ilu osobom taka wymiana przyniosła jednak efekt
...
no ale ocenę i działania pozostawiam tym których problem tyczy
( ja odczytuję to tak - 100 osób pisze o problemie , 20 zrobiło kij wie co , 79 wymieniło zbiorniczek i było ok , 1 po wymianie nadal ma problem i uważa wymianę za bezcelową )
ale to tylko moja subiektywna opinia
( nie musi być dobra . p.s. swego czasu znajomy z czasów podstawówki sprowadził 9 i dzwoni i opowiada o wspomaganiu itp gdzie kupić graty bo to na handel przywiózł i już bał się kwot za naprawę wspomagania itp , dopytałem itp poradziłem kupić właśnie zbiorniczek za 121zł w aso fiat - tak zrobił - dostałem dobrą flaszkę :-) - był jednym z tych 79 zapewne )
Bocian, a mnie dziwi, że ten temat jest cały czas wałkowany pod tym samym kątem :)
Ile razy można pisać: "zmień najpierw zbiorniczek, a dopiero potem kombinuj dalej"??
no dla mnie też wymianka części opisywanej przez większość za wadliwą ( do tego kosztująca stosunkowo mało ) była by na pierwszym miejscu
ale jak widać niektórzy po 1 przypadku na 100 potrafią odradzać bo oni mieli inaczej ...
Witam,
Mi na postoju słychać lekkie buczenie (jak zabawka lub kierownica do komputera) ale uwaga: TYLKO PRZY SKRĘCIE W PRAWO.
Co to może oznaczać?
AR 159 2.0 jtdm z 2010 roku.
Kolego Bocianie,
Po pierwsze nikt nie jest dzieckiem i jak będzie ktoś chciał zmienić zbiorniczek to sobie zmieni.
Napisałem to po to, aby osoby, które mają problem taki ja czyli zbiornik jest ok i płyn się nie pieni itp itd. bez namysłu nie zmieniały zbiorniczka.
Po drugie Twoja teza, że niby tylko mi nie pomogła wymiana jest błędem bo nawet już w tym temacie tak było, a mój przypadek pokazuje, że nie na wszystko działa zmiana zbiorniczka i płynu.
Domyślam się, że ktoś komu nie pomogła wymiana mógł już tutaj nie napisać w tym temacie, bo zrobił to co tutaj jest wałkowane przez ponad 130 stron tego tematu i oprócz tego praktycznie nic innego nie można się dowiedzieć.
Chyba mi nikt za to flaszki nie postawi. No cóż będę musiał sobie sam sobie zakupić :)
ja ci postawię
gdzie ?
bo profil masz nie kompletny