Zdecydowanie zbiorniczek jest przed zmianowy. Sam to przechodziłem. Wymiana zbiorniczka pomogła.
Zdecydowanie zbiorniczek jest przed zmianowy. Sam to przechodziłem. Wymiana zbiorniczka pomogła.
po swoim jednym przypadku twierdzisz ze wymiana zbiorniczka ( koszt ok 130zł ) jest bezcelowa
teraz poczytaj ilu osobom taka wymiana przyniosła jednak efekt
...
no ale ocenę i działania pozostawiam tym których problem tyczy
( ja odczytuję to tak - 100 osób pisze o problemie , 20 zrobiło kij wie co , 79 wymieniło zbiorniczek i było ok , 1 po wymianie nadal ma problem i uważa wymianę za bezcelową )
ale to tylko moja subiektywna opinia
( nie musi być dobra . p.s. swego czasu znajomy z czasów podstawówki sprowadził 9 i dzwoni i opowiada o wspomaganiu itp gdzie kupić graty bo to na handel przywiózł i już bał się kwot za naprawę wspomagania itp , dopytałem itp poradziłem kupić właśnie zbiorniczek za 121zł w aso fiat - tak zrobił - dostałem dobrą flaszkę :-) - był jednym z tych 79 zapewne )
Bocian, a mnie dziwi, że ten temat jest cały czas wałkowany pod tym samym kątem![]()
Ile razy można pisać: "zmień najpierw zbiorniczek, a dopiero potem kombinuj dalej"??
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Witam,
Mi na postoju słychać lekkie buczenie (jak zabawka lub kierownica do komputera) ale uwaga: TYLKO PRZY SKRĘCIE W PRAWO.
Co to może oznaczać?
AR 159 2.0 jtdm z 2010 roku.
Kolego Bocianie,
Po pierwsze nikt nie jest dzieckiem i jak będzie ktoś chciał zmienić zbiorniczek to sobie zmieni.
Napisałem to po to, aby osoby, które mają problem taki ja czyli zbiornik jest ok i płyn się nie pieni itp itd. bez namysłu nie zmieniały zbiorniczka.
Po drugie Twoja teza, że niby tylko mi nie pomogła wymiana jest błędem bo nawet już w tym temacie tak było, a mój przypadek pokazuje, że nie na wszystko działa zmiana zbiorniczka i płynu.
Domyślam się, że ktoś komu nie pomogła wymiana mógł już tutaj nie napisać w tym temacie, bo zrobił to co tutaj jest wałkowane przez ponad 130 stron tego tematu i oprócz tego praktycznie nic innego nie można się dowiedzieć.
Chyba mi nikt za to flaszki nie postawi. No cóż będę musiał sobie sam sobie zakupić![]()