Koledzy powiedzcie mi, poszukuje dobrego zakładu regenerującego felgi alu, prostowanie plus uzupełnienie ubytków. Polecacie jakieś miejsce ?
Printable View
Koledzy powiedzcie mi, poszukuje dobrego zakładu regenerującego felgi alu, prostowanie plus uzupełnienie ubytków. Polecacie jakieś miejsce ?
Elo,
Trafiłem tu grzebiąc na forum - szukam ludzi do spotkania, pogadania z Gliwic. Mieszkam w Śródmieściu niedaleko rynku. Niedawno kupiłem pierwszą Alfinkę 147 klekota i chętnie bym poznał Alfistów z Gliwic ;) Coś bym się od was chciał dowiedzieć, popytać, obejrzeć może moją, by mieć pewność czy jeszcze mi się jakieś naprawy nie szykują :P Jestem świeżakiem, ale jak na razie moje obawy przed kupnem są powoli rozwiewane. Minął miesiąc jak ją kupiłem i większych problemów nie mam (tuleje i chyba łożysko) + pierdoły. Organizujecie się może jakoś wkrótce ;)? Widziałem posta ze zjazdami w ostatnich latach i pomyślałem, że tu też się odezwę.
Pozdr,
Przemas.
no to widzę, że centrum opanowane przez 147 już całkowicie;) Na Gruszczyńskiego codziennie poza moją 147 - czerwona, niebieska, czarna i czarna FL ( no i jeszcze 166 ) :)
a spotkać nas najczęściej można u Oziego na warsztacie;D
no bo unas na warsztacie jest wesolo
Miałem 147 3 lata jak co to pisz może w czymś pomogę :)
Dzięki za fajny odzew ludziska :)
Właśnie to zabawne jeśli chodzi o ilość Alf. Na markę chorowałem kilka lat, dopóki nie myślałem poważnie o zakupie ledwo zauważałem je na drodze (tzn. zauważałem ale nie miałem obsesji jak teraz;) ). Teraz codziennie w Gliwicach widzę kilka sztuk i zawsze muszę się im przyjrzeć ;) Chciałem z początku 156, ale jednak 147 ma coś innego i nowocześniejszego w sobie i padlo na nią. Jeździłem 159 kumpla i była cudo, ale niestety jeszcze nie ten budżet ;)
@Sobieski -dryndnę jak jutro będę miał czasi oczywiście Ty (podałeś mi namiar w moim powitalnym wątku), a jak nie to inny termin - tylko, że to łożysko prawdopodobne może być pilne, bo chętnie poznam opinię kogoś kto już ma obycie z tym autkiem. Mam co prawda mechaników zaznajomionych w Fiacie na Daszyńskiego, ale co Alfista to Alfista jednak.
Pewnie w zimie nie organizujecie jakiś zlotów, ale jest coś ogólnie planowane wkrótce bądź wiosna?
Pozdrawiam Karolinę,
mam nadzieję że Cię nie wystraszyłem :rolleyes:
Kiedy jakiś zlot u Oziego? Bo już dawno żadna Alfinka mi nie odmachała i bardzo źle się z tym czuję. :(
unas zlot po sezonie wymiany opon bo teraz to cieko
co do 147 to niema problemu na alfe zawsze znajdziemy czas decyzje zostawiam tobie