Koledzy powiedzcie mi, poszukuje dobrego zakładu regenerującego felgi alu, prostowanie plus uzupełnienie ubytków. Polecacie jakieś miejsce ?
Koledzy powiedzcie mi, poszukuje dobrego zakładu regenerującego felgi alu, prostowanie plus uzupełnienie ubytków. Polecacie jakieś miejsce ?
Elo,
Trafiłem tu grzebiąc na forum - szukam ludzi do spotkania, pogadania z Gliwic. Mieszkam w Śródmieściu niedaleko rynku. Niedawno kupiłem pierwszą Alfinkę 147 klekota i chętnie bym poznał Alfistów z GliwicCoś bym się od was chciał dowiedzieć, popytać, obejrzeć może moją, by mieć pewność czy jeszcze mi się jakieś naprawy nie szykują
Jestem świeżakiem, ale jak na razie moje obawy przed kupnem są powoli rozwiewane. Minął miesiąc jak ją kupiłem i większych problemów nie mam (tuleje i chyba łożysko) + pierdoły. Organizujecie się może jakoś wkrótce
? Widziałem posta ze zjazdami w ostatnich latach i pomyślałem, że tu też się odezwę.
Pozdr,
Przemas.
no to widzę, że centrum opanowane przez 147 już całkowicieNa Gruszczyńskiego codziennie poza moją 147 - czerwona, niebieska, czarna i czarna FL ( no i jeszcze 166 )
a spotkać nas najczęściej można u Oziego na warsztacie;D
no bo unas na warsztacie jest wesolo
Miałem 147 3 lata jak co to pisz może w czymś pomogę![]()
Dzięki za fajny odzew ludziska![]()
Właśnie to zabawne jeśli chodzi o ilość Alf. Na markę chorowałem kilka lat, dopóki nie myślałem poważnie o zakupie ledwo zauważałem je na drodze (tzn. zauważałem ale nie miałem obsesji jak teraz). Teraz codziennie w Gliwicach widzę kilka sztuk i zawsze muszę się im przyjrzeć
Chciałem z początku 156, ale jednak 147 ma coś innego i nowocześniejszego w sobie i padlo na nią. Jeździłem 159 kumpla i była cudo, ale niestety jeszcze nie ten budżet
@Sobieski -dryndnę jak jutro będę miał czasi oczywiście Ty (podałeś mi namiar w moim powitalnym wątku), a jak nie to inny termin - tylko, że to łożysko prawdopodobne może być pilne, bo chętnie poznam opinię kogoś kto już ma obycie z tym autkiem. Mam co prawda mechaników zaznajomionych w Fiacie na Daszyńskiego, ale co Alfista to Alfista jednak.
Pewnie w zimie nie organizujecie jakiś zlotów, ale jest coś ogólnie planowane wkrótce bądź wiosna?
Pozdrawiam Karolinę,
mam nadzieję że Cię nie wystraszyłem![]()
unas zlot po sezonie wymiany opon bo teraz to cieko
co do 147 to niema problemu na alfe zawsze znajdziemy czas decyzje zostawiam tobie