W 150 nie bylo podwójnego wydechu, na moje oko te końcówki wystaja chyba troche za bardzo, pewnie ktos to zrobił na wlasna rękę
Printable View
Do 22tys musisz duzo dolozyc zeby auto bylo ogarniete tak jak trzeba. 130tys pewnie rozrzad elektrozawory hamulce swiece sprzeglo felgi sa nie z alfy i opony pewnie. Ja już w swoją jts wsadzilem ponad 10k zeby dobrze jezdzila i wyglądała. Zderzak malowany od razu widac. Moze warto ale zbijaj jak najwiecej z ceny. Pozdro
Tu nie chodzi o przejęzyczenie, bo nawet zacząłeś innego kolegę poprawiać. Normalnie mówi się na taką kierownicę multifunkcyjna i to nie w odniesieniu do A159, a każdego auta.
Szkoda czasu na rozwodzenie się nad nazewnictwem.
W 159 m.in. podwójny wydech mają 2.4 jtdm. Ale jeśli jest to przy 1,9 jtdm to pewnie przeróbka :)
Też się nie zgodzę że przebieg można ocenić po wnętrzu. Każdy inaczej dba i tyle
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Jeżeli alfa 159 z silnikiem 1.9jtdm ma podwójny wydech to jest to ingerencja posiadacza.Fabrycznie wychodzily z jedną rurą.Podwójne wydechy mają 2.2jts i 3.2jts oraz diesel 2.4jtdm. Czerwona litera M nie oznacza M-power:) a jest czerwona bo informuje że pod maską pracuje jednostka 16V bądź 20V. W jednostkach ośmio zaworowych litera M jest srebrna jak reszta napisu jtd. Co do vin w książce hmm... powinien być.
- - - Updated - - -
Chwilowo na sprzedaż
http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...99a814db00e1,1
Moje 2.4 ma "M" srebrne... To znaczy ze bylo cos dlubane?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Zapomniałem o TBi a to najsłuszniejszy benzyniak w gamie 159.W końcu made in italy a nie GM jts by Holden
- - - Updated - - -
[QUOTE=Rav3k;1822563]Moje 2.4 ma "M" srebrne... To znaczy ze bylo cos dlubane?
Niestety farba lubi sie zcierac z M-ki .Jak to mówią częste mycie skraca życie.Chyba że klepali Ci dupę i przeoczyli ten szczegół.