To byłem ja :) i nie granatowa, tylko czarna :)
Pozdrawiam :)
Printable View
Tak, to ja byłem :) Również pozdrawiam.
Ja pozdrawiam mijanych dzisiaj rano koło 8:20 dwóch Alfaholików w ciemnych 156 na blachach KCH... oczywiście z ramkami. Pierwsza mijana w miejscowości Poręba Żegoty druga w Babicach.
Oczywiście pozdrawiam też Adayenę za którą jechałem od Sierczy do Wieliczki :D - mrugane, trąbione itp.....
a ja pozdrawiam Farciaża widzianego dzisiaj na orlenie w Olkuszu:)
Lotek900;To ja pozdrowie Prestona którego nie widziałem, ale widziałem jego 159 dziś w Libiążu ok 17 pod Brico Marche.
Tys widzioł :D:D ciekawe po czym poznałes ze to ja jestem :D:D
I nie pozdrawiaj tylko kiedy jaka ustawke zrobimy bo dawno Twojego gruchota na oczy nie widziałem :P
A pod Brico tym bardziej widocznie mało sie rozgladałem :P:P
Pozdrawiam dzis kolezanke (blond wlosy) w czarnej 147, widzianej dzis w Katowicach kolo obi okolo 15:20 ;)
Kolezanka troche byla zapatrzona przed siebie, a ja stalem w korku.
Pozdrawiam Mito (nie wiem, czy ramki były), które w sobotę ok. 23 w Katowicach niedaleko Energy 2000 wpuszczało mnie na miejsce parkingowe, a mi auto zgasło :D Dziękuję i przepraszam! :)
Pozdrawiam kierowniczke czarnego mito (ramki były) w tychach koło piekarni "misztela" pomrugałęm na rądzie ok godz. 18.00 - 19.00 nie pamiętam dokładnie godz.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Mito mijanego w Mazańcowicach koło 14:45:)
Gdzie takim ładnym autkiem w taki teren się wybierałeś? Obecnie koło mnie tylko terenówką da się przejechać:P
pozdrawiam kierowce czarnej 156, ja byłem w czerwonej 156 SBE i minęliśmy się ok. 12 przy wieży w Siemianowicach.
Pozdrawiam oramkowaną bordową 156 stojącą na ul. Królowej Jadwigi w Krakowie okolo godz. 15:30
Ktoś stąd jeździł dzisiaj po Olkuszu ok. 8 rano bordową 155 16V KOL XXVA? :P Jechałem za Tobą niebieską 156.
pozdrawiam kolegę z białej 159 :) Nicka niestety nie pamiętam ale znamy się z 3 stawów :)
jechałeś wczoraj w kato - na 1 maja ok 20.15 - ja jechałam tramwajem :(
Kolege w ciemnej 166 na ramkach, wyjezdzajacego obok Solnego Miasta w Wieliczce przed 9 rano. Machalem Ci, ale kompletnie nie zauwazyles.
Pozdrawiam kolegę w oramkowanej AR 147 widzianej dzisiaj koło godziny 15 niedaleko instytutu onkologii w Gliwicach:). Łapki były - sorry że tak późno zareagowałem ale wpatrywałem się usilnie na ramki:cool: czy aby na pewno alfaholik a mam dość dużą wadę wzroku;)...
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW 2.4 JTD na klubowych ramkach zaparkowaną na parkingu przed M1 w Krakowie dzisiaj ok 15 :) ... niestety nie pamiętam blach :)
szczerze to nie zwróciłem uwagi, bo tylko rzuciłem okiem na auto i alumki, bo wiesz jak tam dziurawa droga jest a szkoda byłoby wpieprzyć się w jakąś dziurę.
pozdrawiam,
Adam
Pozdrawiam wszystkich serwisujących się dzisiaj u Panów z Saskiej ;), czyżby przygotowania do długiego weekendu? Czarna 155 1.7TS KRxxxx, (bez ramek) to ktoś od nas?
pozdrowionka dla 156 kolor cos jak kawa z mlekiem ( starszy Pan niestety nie odmachał ) oraz czerwonej 146 ( jak pomachałem i zatrąbiłem to dziewczyna sie wystraszyła :) ) oba te piękne modele widziane w Czechowicach około 14
Pozdrawiam Kierowce czerwonej 156 z ramkami:) Ja machalem i kolega od razu odmachal. Bylo to dzis okolo 7.50 na swiatlach przy M1 Czeladz ja jechalem od sosn na bedzin-syberke.
Dzisiaj ok. 11.45 w Olkuszu ciemna (chyba cosmo blue) 156, wydawało mi się, że były ramki klubowe. Ja wyjeżdżałem niebieską 156 z K. K. Wielkiego a Ty stałeś na światłach na Kraków i widziałem, że zerkasz na mnie :P Kto to? :P
Kierowniczkę czarnej Brery rej ST... dziś ok 7.50 na światłach przy realu w DG :) wizytówka poszła i wcale koleżanka nie ma aż tak brudnego auta ;) pozdrawiam:)
Pozdrawiam kolege który jechal kolo 14:30 na rybitwach na przejazdach ;)
Pozdrawiam Alfę 156 na KCH stojącą dzisiaj pod Wydziałem Komunikacji w Lędzinach.
Kolego/koleżanko, czyżbyś tam pracował/pracowała? :)
pozdro dla niebieskiej 147 po FL widzianej na trasie Częstochowa Wieluń koło godziny 13,30, odbił gdzieś w Libidzy w prawo :)
Pozdro dla kolegi z czarnej 147 widzianego dzisiaj na rondku w Chorzowie przy Gałeczki, około godziny 15 . Przyznać mi się tutaj kto to bo poznałem facjatę :D hehe :D
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej poliftowej 156 SW na bytomskich numerach którego widziałem dzisiaj ok. 5.30 w okolicach Stroszka, wczoraj i przedwczoraj ok 14.45 w dokładnie tym samym miejscu tj. na wyjeździe spod wiaduktu na ul Zabrzańską w stronę Szombierek . Ten sam samochód mijałem już kiedyś kilka razy na wysokości stadionu Ruchu Radzionków ok. 5.30 - były chyba nawet światełka wtedy.
Ja niestety nie jechałem swoją 156, tylko Corsą kolegi
Pozdrawiam
pozdrowienia dla ciemniej 159 na rej SB ktory w pszyczynie przed 1 w nocy przywital mnie awaryjkami:) pomrugane:)
Pozdrowienia dla kierownika 156, który zostawił mi wczoraj wizytówkę na częstochowskiej Galerii Jurajskiej !
pozdro dla Darknessa i dzieki za przepuszczenie na pasach :lol:
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnego 156 SW, spotkanego dziś w Krakowie na Grota Roweckiego! Było przywitanie ;)
Śliwka Węgierka V6 SW ( ramki w drodze )
Widziana w czwartek ok 19 Alfa GTV czerwona, oramkowana blachy KCH pod CH MAX w Chrzanowie, widziana już wcześniej w tym miejscu kilka razy.
BTW. chyba znamy się z jakiejś imprezy...;)