a to bardzo możliwe, że to koleżanka, którą widzieliśmy pod Krokusem w tamtą środę. Pani się troszkę zdziwiła jak dwie alfy otoczyły jej samochód ale powiedzieliśmy, że jesteśmy z klubu. Może się tutaj zjawi ;)
Printable View
Grześkowa 146ti na Hotelowcu kolo 20, jak sadze :D
pozdrawiam
A jo pozdrawiom zielona 147,co stoła dzis(6.05.2010) przy M1 w Czeladzi.Nr rej:SBE cos tam tego i tak dalej,miała ramki.
pozdrawiam srebrna 166-tke z Chrzanowa :D i rowniez 156 szara w ktorej jechala kobieta ktra chyba sie zastanawiala z kad mnie zna ze jej miglem i pomachalem :D
pozdro dla wszystkich AR :P
Pozdrawiam kierownikow srebrnej 156 sw spotkanych dzis pod C.H Plaza Krakow*
*gdzie chipa robiliscie?
a ja pozdrawiam czarną 145 widzianą w Olkuszu pod cmentarzem tablic niestety nie pamiętam...
w chrzanowie widziałam piękną 159 na rej SK....
obie widziane wczoraj - niestety nie jechałam bellą dlatego było bez pozdrowień
potem bordowa 156 widziana na DK 94 w stronę DG rej. KOL....
w czwartek w mysłowicach czarna nubira mi pomachała ktos od nas moze z przyzwyczajenia machał nawet za kółkiem daj ewo :)
Dzisiaj i wczoraj w wieliczce machalem z firmowego sprintera do kierowcow alfy 156 i gtv po czym zostalem zignorowany :(
A ja pozdrawiam srebrną 156 która jechała w stronę Olkusza i czarną 147 w benzynie i czarną 147 która stała na światłach obok mnie też na 94 do Olkusza ale to było chyba w środę:>